Apple annonserer iPad mini

iPad mini

Det var uvanlig mye som Apple lanserte og introduserte under dagens medieevent. Blant annet en ny iPad-modell: Den forventede iPad mini.

Spesifikasjoner

 • 7,2mm tykk og 23 prosent tynnere
 • 53 prosent lettere, 0,3 kg
 • Svart med skiferfarge, og hvit med sølv
 • 7,9-tommer
 • Samme pixel-fordeling, 1024x768, så apps fungerer uten endring
 • FaceTime HD, 5MP iSight
 • 802.11a/b/g/n og LTE
 • 10 timer med batterilevetid
 • A5
 • Lightning-kontakt
 • 16Gb Wi-Fi starter på $329

Norske priser er enda ikke publisert. Overraskende nok er det ikke Retina-skjerm på iPad mini.

Oppdateres ...

Bilde fra Engadget.

Powermac

Denne syns jeg så veldig stilig ut. Dog litt synd at ikke apple kjører på med A6 chip med den også. Men det er vel ikke mulig hvis prisen skal holdes noenlunde nede..

shakerz

Fikk veldig lyst på den helt til jeg så at den ikke hadde retina eller A6.

DADDY

pre order 26., men når blir de sendt?

tg

Prisene er der.

Wi-Fi

16GB kr 2590
32GB kr 3290
64GB kr 3990

Wi-Fi + Cellular

16GB kr 3590
32GB kr 4290
64GB kr 4990

Powermac

@DADDY, var det ikke 2 november dem sa da? Tror det..

AllFather

Aksjekursen synker som en stein, og etter å ha sett sendingen i dag skjønner jeg godt.
Steve var Apple, nå er det revisorer som står på scenen...

rattata12

Event'n var et stort gjesp, ikke noe innovatitv, det har det heller ikke vert i hele år, som apple "skryter" av... Mini og 4" iPhone er bare fordi markedet (investorer som nevnt over) krever det...

iMac'n var et stort gjesp, min Hackintosh med komponenter fra 2010 og 2011 knuuser den beste iMac'n totalt...

pks

.

Paperboy

1) Prisen skulle ha ligget på rundt 1.900 kroner i Norge. 2.560 kroner er stivt. Ideelt sett skulle den ha vært 1.500 kroner for den billigste WiFi-versjonen, men slik ble det ikke.
2) Man skulle ha gått for Retina i første generasjon. Det føles litt rart at man har Retina i iPhone, iPod Touch og i iPad, men ikke iPad Mini.

Derfor klarer jeg nok å vente til iPad Mini 2.

TorsteinO

At aksjekursen synker rett etter lanseringen har vel blitt bortimot rutine, siden så mange har totalt urealistiske forventninger til totale revolusjoner hver eneste gang. Men, så viser det seg at markedet elsker produktene alikevel, også stiger prisen igjen.

At en hackintosh - selv en litt eldre- kan ha heftigere specs enn en imac bør jo heller ikke være noen bombe. Det du får i en imac er en veldig pen desktop på bekostning av ytelse, enkelt og greit. Men pen er den, og for veldig mange designere og liknende vil den holde helt fint.

budbringeren

Jeg ser ikke poenget med iPad mini. Selvfølgelig er det smak og behag, forskjellige nytteområder for enkelte, men hvorfor ha med en iPad mini i lommen når man kan ha med iphonen som alltid er der uansett. Et produkt jeg aldri hadde kjøpt. Men er selvfølgelig glad på vegne av de som virkelig trenger det. Men kan ikke se for meg at dette skal bli den største suksess.

kvasbo

Jeg ser ikke poenget med iPad mini. Selvfølgelig er det smak og behag, forskjellige nytteområder for enkelte, men hvorfor ha med en iPad mini i lommen når man kan ha med iphonen som alltid er der uansett. Et produkt jeg aldri hadde kjøpt. Men er selvfølgelig glad på vegne av de som virkelig trenger det. Men kan ikke se for meg at dette skal bli den største suksess.

For min del er det muligheten til å kjøre iPad-apps på en enhet som er liten nok til å ta med seg som teller, så jeg kommer til å kjøpe en. iPad blir for stor og tung, da tar jeg heller med meg iPhone, MBA13" og Kindle på tur. Håpet er at minien kan erstatte Kindle i mange situasjoner.

DADDY

Sliter med tunge øyne, blir det 01:00 eller?

Vegard L. Svendsen

Klar for forhåndsbestilling!
http://store.apple.com/no/buy/home/shop_ipad/family/ipad_mini

ccocoo87

It can be worth staying brought up ray ban outlet how brand name inside season pays off ray ban sunglasses outlet more target this requirements associated with gals http://www.cheap-raybansunglasses.co.uk.