CarTunes er en lekker musikkapp

CarTunesMange nordmenn har byttet ut nedlastet eller kjøpt musikk til tjenster som Spotify eller WIMP, men hvis du vil ha musikk i høyere kvalitet eller større utvalg er det fortsatt iTunes som gjelder.

Musikkappen i alle iOS-enheter begynner dog dra på årene og selv om den på mange måter er overlegen Spotify og WiMP hva gjelder brukervennlighet, så finnes det nå et svært godt alternativ. CarTunes.

CarTunes er noe så sjeldent som en veldig, veldig lekker og brukervennlig musikkapplikasjon til iOS. Det finnes veldig få uavhengige musikkspillere til iOS som benytter musikken lagret på iPoden, iPhonen eller iPaden, men i det siste har det faktisk dukket opp to svært gode kandidater hvis du er typen som har musikken lagret lokalt på telefonen.

Det ene gode alternativet er Ecoute for iOS som startet som et iTunes alternativ på Mac. Det andre alternativet er CarTunes.

CarTunes er en musikkapplikasjon som føles mer optimalisert for touch-verden vi lever i enn hva Apple, Spotify,Wimp og andre har laget. Med CarTunes presenteres du for et veldig enkelt touch-grensesnitt hvor albumforsidene er i hovedfokus. Med et enkelt swipe til høyre bytter du sang, drar du opp sender du en tweet og drar du ned går du rett inn i ditt bibliotek.

CarTunes CarTunes

Det hele presenteres i et lekkert og fint svart grensesnitt som kanskje minner oss mer om «Metro»-stilen i Windows Phone enn iOS-applikasjoner. Mange iOS-applikasjoner har, som diskutert i siste episode av ping, gått for et mer ukonvensjonelt brukergrensesnitt i iOS sammenlignet med tidligere og CarTunes er utvilsomt en av disse applikasjonene og jeg synes det fungerer godt.

CarTunes støtter alt du forventer av en musikkapplikasjon og du kan selvsagt streame musikken over AirPlay, den fungerer med fjernkontroller og kan styres fra hjem/låsskjermen med et dobbeltklikk på hjemknappen.

Med en prislapp på 35,- i App Store er det et veldig fint alternativ til den innebygde musikkapplikasjonen i iOS. Siden grensesnittet også fokuserer på enkle touch-bevegelser og ikke krever at du må trykke på en liten knapp for å bytte sang, så fungerer også denne applikasjonen svært godt i bilen med telefonen koblet opp mot annlegget. Derav navnet CarTunes?

Du kan laste ned CarTunes i App Store.

MinuS

Står at jeg må betale 35,- NOK da men...

admin

Prisen har blitt endret etter artikkelen ble skrevet. Rettet nå.

OleOskar

Den var gratis en dag for ikke så lenge siden så da sparte jeg de pengene. :P

Lakxsan

Kjøpte den etter å ha lest denne artikkelen. Fungerer utmerket til å styre musikken når man kjører bil! Anbefales!

luftbaronen

SimpleTunes Free gratis alternativ! Anbefales
https://itunes.apple.com/no/app/simpletunes-free/id389884455?l=nb&mt=8