Graver din iPhone 5 med laser

Lasergravert iPhone 5

Med iPhone 4 og 4S har det vært ganske lett å tilpasse sin iPhone til sin egen stil gjennom en haug med forskjellige bakplater i bambus og gull til fargerike glass og gamle skateboard. Den utskiftbare bakplaten har vært genial for de som ønsker en litt spesiell iPhone. Med iPhone 5 har det blitt litt vanskeligere, men med lasergravering blir det desto tøffere.

Siden den nye iPhone 5 har en bakside av aluminium er det mulig å gravere inn hva enn du vil i baksiden med en lasergravering. Gizmodo har funnet noen interessante graveringer, men som du sikkert forstår er dette permanent og ikke noe du kan ombestemme deg på.

Graver din iPhone 5 med laser

Videoen under viser en slik hvordan en slik gravering fungerer og det ser unektelig veldig tøft ut. Med det rette motivet kan en slik gravering virkelig gjøre telefonen din unik, men jeg er usikker på om jeg ville ha dekket hele baksiden slik som bildene og videoen viser.

Tags:

vidina

Ser for meg at en gravering av coveret til "10000 Days" av Tool hadde gjort seg.

win_xp

Får jo en Unik tlf som blir veldig vansklig å omsette ved tjueri da...

Men en Laser printer er fort 100000 så blir jo ikke noe alle og enhver kan finne på å gjøre.

Kan vel lease maskin og men er jo fort 3 års minimumsleie på de og da med en pris på 3 lapper i mnd.

Stette

@win_xp Eller sa har du jo firmaer som f.eks Broderi & Lasereksperten da, som kan gjøre jobben for deg, uten at du selv må kjøpe eller lease maskinen...

http://www.broderieksperten.no/produkter/laser-på-tre-og-metall.aspx?Action=1&PID=10

hvordan er det med garanti når du har gjort noe sånt?