Apple annonserer en stor oppdatering av iTunes i oktober

iTunes 11

Apple annonserte i kveld en ny versjon av iTunes med et «dramatisk enklere» grensesnitt med et nytt kant-til-kant design.

iTunes 11

Blant nyhetene finner vi et forbedret søk som gir resultater mens du skriver, en helt ny MiniPlayer og en oppdatert iCloud-integrasjon for å vise alt medieinnholdet som er lagret i nettskyen og samtidig lagre hvor du er i en sang eller film på tvers av enheter.

We created iTunes because we love music and we’re going back to our roots with an incredibly clean design that keeps your music at the forefront,” said Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet Software and Services. “The new iTunes works seamlessly with iCloud, always keeping your entire library at your fingertips, and we’re adding great new features that make listening to your music more fun,

sier Eddy Cue i en pressemelding fra Apple.

iTunes 11

Den nye versjonen av iTunes vil være tilgjengelig i slutten av oktober.

Etter keynoten ble det gitt ut en oppdatering av iTunes til versjon 10.7, som gjør den kompatibel med iOS 6 og de nye iPod-modellene.

iTunes 11

Tags:

rattata12

Om kjøp av lossless blir realisert, så roper jeg hipp-hipp hurra, elelrs er dette for min del kun design løft... iTunes er fint det, men synes media håndteringen er tung...

Skogsguden

itunes 10.7 er akkurat sluppet.

...og det er vel fremdeles september?

kolby

@Skogsguden

10.7 er bare en liten oppdatering som kom nå. Den store oppdateringen vil sannsynligvis ta iTunes til v.11 og kommer i oktober.

-Even

Om jeg ikke bommer helt kom det en slik "queue" løsning for sanger. Slik som er støttet i spotify. Om dette stemmer er det verdt oppdateringen i seg selv.

Ludde83

Det jeg savner med iTunes, er at når man bruker NAS som plassering for iTunes. Så nullstilles denne til den originale hver gang man slår av maccen. Det er ganske irriterende.

Skogsguden

Kunne ikke vært mer enig, Ludde.

Har det samme problemet selv. Kjempeirriterende!

Dr.Pepper

Oppdateringen kom ikke med Programvare Oppdatering, måtte laste ned manualt. Merkelig.

iBoy

Det eneste jeg egentlig savner i iTunes, er bedre muligheter for å katalogisere videoer, slik at man kan søke på f.eks. skuespiller eller regissør. Nå må jeg gjøre dette i et annet program. Men jeg har ikke lest noe om at de skal gjøre noe med dette i neste versjon heller.

ccocoo87

Your pilot types together with conventional buy oakley sunglasses sq eyeglass frames are utilized that will modify your cheap oakley sunglasses graphic results by way of using your mother board http://www.bestbuyoakleyglasses.com.