Google slipper YouTube for iOS

YouTube iOS

Etter at det ble klart at Apple fjerner deres egen YouTube-app i iOS 6 har det vært forventet at Google ville komme med en offisiell klient til iOS. Nå har de klart å gi ut appen før selve iOS 6.

Google har lagt utseende og navigasjone i den nye appen mer mot sin egen app for Google+ enn den gamle av Apple. I tillegg har de inkludert flere av de sosiale funksjonene som YouTube tilbyr.

YouTube iOS

Den er derimot ikke tilpasset iPad, men ifølge Google selv er det på vei. Innen «noen måneder». Dersverre er ikke den nye appen like integrert i iOS slik den forrige var/er, så hvis du vil åpne YouTube-videoer fra en link vil den spilles av i nettleseren fremfor den ny appen.

YouTube iOS

YouTube er selvfølgelig gratis og kan lastes ned og installeres i dag.

rattata12

Eneste som skuffer er mulighet til å velge oppløsning, har enda ikke funnet den muligheten, så om noen har tips, så takker jeg veldig gjerne ja til å få vite! 1080p/720p burde vert mulig å velge....!

sifa

Så bra oppløsning er det ikke på iPhone-skjermen, så det ville ha vært unødvendig!

iRudi

Om jeg har forstått det riktig så får du optimal oppløsning så lenge du er koblet til et kjapt nok nett. Er du på hjemme nettet ditt så tror jeg YouTube appen viser maksimal oppløsning uansett. Sikkert andre som har mer peiling enn meg på dette så blir ikke overrasket om jeg tar feil.

Berg

@Sifa
Hva om man velger å bruke airplay fra en ipad /iphone til atv2 vil du da fremdeles kun ha lav oppløsning?
Har heller mer tro på det iRudi skriver, at det avhenger av nettlinja :-/

Aeyoun

Det er helt utrolig at de ikke lagde en versjon tilpasset også iPad. Videre synd nettsiden ikke har fått like mye kjærlighet som programmene.

Vegard1

Ble skuffet over at det ikke kom en iPad-versjon av denne også. Burde vært det. Likte heller Apple sin YouTube-app bedre enn denne. Håper vertfall Google slipper en iPad app om ikke lenge... :)

MSg

Nå sier jo Google selv at det kommer en iPad-versjon innen kort tid, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Jeg synes youtubes nettsider automatisk burde kunne videresende til applikasjonen slik at den blir mer integrert enn den er nå. Det bør ikke være for vanskelig.

Det jeg ikke liker er at appen er litt knotete å finne frem i.

sifa

@Berg
Har du atv2 kan du jo like så godt bruke YouTube på den.. men når du sier det så husker jeg at det var sånn det var da YouTube var integrert i iOS. Altså at oppløsningen kom an på tilkoblingshastigheten. Har ikke testet hvordan dette er i Google sin app enda.

Berg

@Sifa
Ikke noe problem å bruke youtube direkte fra, ATV2, men er du eller andre som meg, finner man fort ut at å knote med den ellers så fine apple ir remoten ikke er like morsomt i lengden. noe raskere å søke med ios enheten pga tastaturet :-)