Real Racing 3 er annonsert

Real Racing 3 er annonsert

Real Racing-serien til iOS har virkelig vært en av de største titlene i App Store. Det har opplevd så stor suksess at spillet nå også er å finne i Mac App Store. Da Real Racing 2 kom for halvannet år siden, satte det nye grenser for hva angikk mobilgrafikk. Siden den gang har det både blitt optimalisert for å utnytte grafikkbrikken i siste generasjons iOS-enheter, samt ble det første iOS-spillet med støtte for output i full HD-oppløsning, 1080p. Nå har Firemonkeys annonsert en oppfølger, Real Racing 3.

Tidligere var Real Racing-spillene utviklet av spillselskapet Firemint, som er mest kjent for nevnte Real Racing, og i tillegg til Flight Control. Siden den gang har det blitt kjøpt opp av Electronic Arts, som også kjøpte opp spillselskapet IronMonkey Studios i samme slengen. Disse to Australia-baserte spillselskapene har nå blitt slått sammen til ett selskap, Firemonkey, som blant annet har æren av å videreutvikle Real Racing-serien.

Real Racing 3 skal inneholde baner fra den virkelige verden, slik som Leguna Seca, og i tillegg lisensierte biler som Porsche, Audi og Dodge. Utviklerne kunne også avsløre at spillet kunne støtte opptil 22 biler i samme løp.

Lanseringsdato er enda ikke oppgitt, men det er forventet at spillet blir å finne i App Store i løpet av de neste månedene. Med Apples innføring av Game Center til Mac-plattformen, er det også tenkelig at spillet kommer til å støtte samspill på tvers av plattformene – noe forgjengeren allerede gjør.

Via Touch Arcade