Lesetrening med Den store Lesehesten

Lesetrening med Den store LesehestenAschehoug Forlag har hatt stor suksess med Den Lille Lesehesten, en applikasjon med bøker for de minste. Nå har Aschehoug tatt suksessen videre og lanserer Den Store Lesehesten som er tilpasset barn i tredje til femte klasse. Den Store Lesehesten er bygd på samme plattform og ide som Den Lille Lesehesten, men bøkene er tilpasset eldre lesere.

Den Store Lesehesten er tilgjengelig for iPhone, iPod touch og iPad og hver bok koster NOK 49,- inne i applikasjonen.

Applikasjonen er teknisk helt lik Den Lille Lesehesten, er utviklet av Apphuset og har de samme funksjonene. Du finner blant annet mulighet for høytlesing av bøkene og kjente høytopplesere leser bøkene for deg om du ikke vil lese dem selv. Appbøkene gir deg også muligheten til å bli din egen høytoppleser ved å trykke på opptaksknappen. Applikasjonen har også automatisk sideskift hvor du kan la applikasjonen skifte side for deg og push varslinger som varsler deg om nye bøker.

Ved lansering inneholder Den Store Lesehesten fire forskjellige bøker og flere vil bli introdusert i applikasjonen. Som Den Lille Lesehesten koster hver bok NOK 49,- å kjøpe i applikasjonen. Følgende bøker er klare ved lansering:

  • «Øyenvitnet» av Kjersti Scheen, illustrert av Åshild Irgens
  • «Gordon blir uteligger» av Markus Midré, illustrert av Flu Hartberg
  • «Kyss meg på tirsdag» av Unni Lindell, illustrert av Lars Rudebjer
  • «Elsker deg av hele mitt jærte!» av Unni Lindell, illustrert av Lars Rudebjer

Den Store Lesehesten Den Store Lesehesten

Den Store Lesehesten Den Store Lesehesten

Den Store Lesehesten er tilgjengelig gratis i App Store til iPhone, iPod touch og iPad. Hver enkelt bok koster NOK 49,-