Tiny Wings 2 kommer 12. juli

Oppfølgeren til Tiny Wings, et av våre absolutt favorittspill til iOS, kommer om kun et par dager. Nærmere bestemt 12. juli. I Tiny Wings spiller man den lille fuglen uten vinger som man skal hjelpe å fly. Den fantastiske traileren til Tiny Wings viser at spillet nok ikke kommer til å endre seg vesentlig.

Tags:

MSg

Jeg gleder meg til å teste, selv om jeg har brukt alt for mange timer på enern.. Men uansett, jeg gleder meg!

ipodtouchfever

Håper iPad versjon kommer!

budbringeren

Et av de få spillene som virkelig har fengslet meg. Enkelt, men på en genial måte. God nyhet:)

MSg

Det sykt avhengighetsdannende.. Det må være det eneste minuset :b Men er så greit å ta en runde nå og da hvis man venter på noen eller noe.

Snoft

Zzzzzz, fortsatt ikke ute! Skal bli deilig med nye maps =)

Wavelength

Den er ute, er bare en oppdatering av orginale Tiny Wings.

Dog mye nytt!

ipodtouchfever

Og iPad versjon:) hadde håpet på et helt nytt spill dog. Ikke bare en oppdatering. Men samtidig så sparer jeg penger på det:)

Wavelength

Schoolmode er alt for vanskelig, selv de første banene er latterlig vanskelig. Motstanden er rett og slett for stor. Det at det er ferdiglagde baner gjør at jeg gikk veldig fort lei. Sjarmen fra den vanlige modusen er borte.

ccocoo87

Some people besides magnify the actual feeling cheap ray ban sunglasses related to modern-day ray ban sunglasses cheap, and also handle the actual ray ban sunglasses outlet characteristic of old-fashioned model http://www.best-raybansunglasses.us.