Foxconn-sjefen: iPhone 5 vil putte Galaxy III i skammekroken

FoxconnSjefen for Foxconn, selskapet som står for mye av produksjonen av verdens mobiltelefoner, datamaskiner og annen elektronikk, uttalte nylig under årets generalforsamling at Apples kommende iPhone ville putte Samsungs nyeste Galaxy III i skammekroken.

Terry Gou, som er kjent for sine kommentarer, uttalte også at han hadde et personlig mål om å slå Samsung. Et selskap han beskriver som «tystere»

Terry Gou skal ha kommet med en rekke interessante uttalelser under Foxconns generalforsamling ifølge Focus Taiwan. Terry er kjent for å si hva han mener og som sjef for selskapet som produserer store deler av vår forbrukerelektronikk har han mye innsideinformasjon - også om Apple. Foxconn produserer nemlig mange av Apples produkter.

Foxconn-sjefen oppfordret alle fremføtte på generalforsamlingen til å ikke kjøpe Samsungs nye flaggskip Galaxy III. Terry hevdet at Apples kommende iPhone ville putte Galaxy III i skammekroken. I tillegg kalte Foxconn-sjefen Samsung for «tystere» og påstod at han hadde gjort det sitt livsmål å slå Samsung. Med å hevdet at Samsung er tystere referer han til en sak i 2010 hvor Samsung tystet på fire taiwanske selskaper for å selv unngå straff for prisfiksing i markedet for flatskjermer.

Interessant nok uttalge Terry også at Foxconn og Sharp sine nye flatskjermfabrikk har fått en eksklusiv avtale på Cornings Gorilla Glass til bruk på TVer. Det er akkurat denne typen glass Apple bruker på alle sine produkter i dag og med alle ryktene om Apple TV er det jo spesielt interessant om Apples største partner har sikret seg eksklusivitet på nøkkelprodukter.

Vi gleder oss uansett til den neste iPhone.

sinur

"Foxconn-sjefen: iPhone 5 vil putte Galaxy III i skammekroken"

Det kan godt være.
Men det forundrer meg ikke om Galaxy IV kommer ut før iPhone 5...