Mer Facebook-integrasjon i iOS 6?

Mer Facebook-integrasjon i iOS 6?En av de nye funksjonene Apple introduserte i iOS 5 i fjor, var muligheten til å koble telefonen til det sosialenettverket Twitter. Med Twitter-integrasjonen var det lett å dele innhold som bilder rett fra iOS uten Twitter-applikasjonen. En lignende løsning for Facebook var synlig i tidlige prototyper av iOS 4/5, men har aldri blitt aktivert. I går «lovet» Apple-sjefen tettere integrasjon mot Facebook.

Det var under gårsdagens All Things Digital-konferanse at Apples Tim Cook ble spurt om Facebook og Apple. At forholdet mellom Apple og Facebook ikke har vært rosenrødt ble tydelig under lanseringen av Apple sosiale musikknettverk Ping ble «sabotert» av Facebook og integrasjonen av Facebook i Ping aldri har skjedd.

Nå ser det ut til at forhodlet mellom selskapene er på bedringensvei skal vi tro Tim Cook som ber oss om å følge med hva gjelder integrasjoner mot Facebook.

For us, we want to provide customers simple and elegant ways to do the things they want to do. Facebook has hundreds of millions of customers. So, anyone that has an iPhone or iPad, we want them to have the best experience with Facebook on those platforms. So stay tuned.

Videoen (krever flash) under viser mer av hva Tim Cook mener om Facebook og sosiale nettverk.

eplefrik

Hadde vært greit med mulighet for å dele bilder og nettsider rett fra telefonen, men jeg vil ikke ha statusoppdateringer o.l. inn på telefonen.

Jan Fredrik

Flash-fritt på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=ldpHGghSj5Y

K.D.G

jeg bruker ikke Twitter så ja takk jeg bruker facebook:)

CMarker

eplefrik
det kunne vært ett alternatriv om å kunne skru av/på statusoppdateringer osv. :)

men jeg håper virkelig at denne funksjonen kommer i iOS 6 :)
Gleder meg !