Logitech med ny foliomappe med tastatur

Logitech med ny foliomappe med tastatur

Logitech utvider sitt nettbrettsortimentet og lanserte denne uken «Solar Keyboard Folio». Det tynne bokformede coveret gir iPaden beskyttelse og har et innebygd solcelledrevet tastatur. Logitech Solar Keyboard Folio er utviklet for tredje generasjons iPad og iPad2.

På samme måte som Logitechs solcelletastatur for Mac og PC, har Logitech Solar Keyboard Folio solceller som lader det innebygde Bluetooth-tastaturet i ethvert lys – innendørs og utendørs. Fullt oppladet varer batteriet ifølge Logitech i inntil to år, selv i mørke (basert på bruk i 2 timer per dag). Hvis dette fungerer like godt som på deres tastaturer, så holder faktisk Logitech hva de lover.

Logitech med ny foliomappe med tastatur

Logitech Solar Keyboard Folio har to stillinger som holder iPad-en i forskjellige vinkel. Ved å plassere iPad-en i den første posisjonen, kan tastaturet brukes til å skrive. Ved å plassere iPad-en i den andre posisjonen, vil de første tastaturradene fungere som medieavspiller og volumkontroll, så du kan spille av, sette på pause og skru opp volumet.

Logitech Solar Keyboard Folio har en umiddelbar On / Off funksjon, som automatisk vekker iPaden når du åpner dekselet, og setter den i standby når du lukker det. Tastaturet kobler seg opp til iPaden over Bluetooth.

Prisen på Logitech er NOK 999,- ifølge Logitech sine nettsider og produktet vil være å finne i norske butikker som fører Logitech i løpet av mai. Ifølge Logitech vil den være tilgjengelig i en norsk variant med ÆØÅ.

Du kan lese mer om produktet hos Logitech.

Tags: