Spill: Få Snabbit gjennom asteroidefeltene

Snabbit

«Is it a snake?! Is it a rabbit?! No, it's Snabbit!» I det nyeste spillet fra norske TapCat er det din oppgave å veilede det eldgamle vesenet Snabbit trygt gjennom farlige asteroidefelt. Spill gjennom banene for å åpne flere, lag egne for å utfordre venner og ukjente eller se hvor lenge du holder ut i «survival mode»!

Snabbit

Koselige Snabbit har blitt observert i et nærliggende asteroidebelte. Vi vet ikke dens hensikt, men vi vet den er kosete søt. Snabbit er siste utgivelse fra norske TapCat, som ikke er helt ukjente med topplisteplasseringer i App Store fra før etter at de gav ut Snake Race i august i fjor. Til lanseringen i dag arrangerer de også konkurransen «The one percent» der premien er 1% av av spillets inntekter.

Da Snake Race gikk opp som Top Paid App i norske App Store kunne vi ikke tro det, selv om vi hadde sett det komme. Vi begynte å håpe at dette kan virkelig være det, at Snake Race allerede var på vei til internasjonal suksess,

sier Anders Hafreager fra TapCat.

Gutta har nå tatt med erfaringen etter Snake Race over til et nytt og morsomt spill som er større og mer omfattende på alle måter.

I motsetning til den gamle Snake-spillet som ble gjort populært på Nokia-telefoner, er det ikke lengden på Snabbit som ender med å ta livet av deg, heller tvert imot. Desto lenger Snabbit er, jo lettere blir spillet ettersom du kan og må «bore» deg gjennom hindringer på bekostning av stakkars Snabbits lengde.

I likhet med guttas tidligere spill har vi også blitt hektet på Snabbit, og utfordrer hverandre med high scores og selvlagde brett. Dette er både virkelig utfordrene og avhengighetsskapende.

Snabbit

Del selvlagde baner med venner

Vanligvis oppleves det som vrient og tungvint å lage eget innhold i spill. I Snabbit er det så enkelt å lage baner at hvem som helst kan gjøre det. Men å lage gode, spennende og utfordrende baner derimot, krever litt mer. Da i fantasi og oppfinnsomhet. Men da kan man også vise seg fram.

Banene du lager kan deles med andre via en lenke, via Facebook-veggen din eller som tallkoder du taster inn i spillmenyen. Snabbit kommer i første omgang til Mac, iPhone og iPad med en versjon til Android på vei.

The one percent

For å gi tilbake til samfunnet som bygges opp rundt bane-delingene, vil TapCat gi 1% av inntektene fra spillet til den som bygger de beste og mest populære banene. Hva egentlig denne prosenten vil bety får være opp til deg om hvor mange du får til å spille banene dine og hvor mange som ender opp med å kjøpe spillet. Vær med og bestem hvor høy gevinsten skal være!

Gutta i TapCat har for lengst kommet seg ut av gutterommet og satset profesjonelt, både mastergrader i fysikk og it-konsulentjobber har blitt ofret på veien. «The one percent»- konkurransen varer i 3 måneder fra lanseringsdato

Snabbit er et spill hvor man skal hjelpe et stjerneslukende vesen, The Snabbit, gjennom stadig mer krevende baner i det ytre rom. I motsetning til mange andre spill kan du også være med som innholdsutvikler og bygge dine egne baner. Den som bygger de beste og mest populære banene vinner 1 % av alle fremtidige salgsinntekter

Snabbit

Gutterommet er for guttunger

Skal du satse på noe, må du satse fullt ut og gjøre det profesjonelt.

Dette innebærer masse arbeid, og knallharde prioriteringer. Gutta i TapCat har blant annet hoppet av mastergrader i fysikk og solide it-konsulentjobber for å gjøre drømmen til virkelighet. De holder til i et kontorfelleskap ved Youngstorget i Oslo og jobber hele døgnet med deres nye produkt og satsing.

Universitetet i Oslo vil være her om hundre år, men appmarkedet er på vei mot en topp akkurat nå. Dette kan være vår sjanse til å gjøre det stort. Dessuten, hva har vi egentlig å tape? Det verste som kan skje er at vi må starte på nytt. Vi er unge nå. Vi har råd til å ta en sjanse og se hvor det tar oss,

sier Hafreager.

Norske spill som Wordfeud har allerede vist at det er mulig for norske spillutviklere å vokse utenfor landegrensene og bli svært populær over hele verden. Det blir spennende å se om gutta i TapCat nå med Snabbit klarer noe lignende.

Spillet ble lansert i dag, og er tilgjengelig i App Store til lanseringsprisen 7 kroner ut helgen. Del gjerne dine baner i kommentarfeltet!

Snabbit