Spotify for iPad er her

Spotify for iPad er her

Er det en ting jeg føler vi har ventet lovlig lenge på, så må det være at Spotify skal få sluppet en iPad-versjon av sin applikasjon til iPhone. Heldigvis er det noe som heter at den som venter, venter ikke forgjeves. I dag slapp Spotify endelig sin iPad-versjon og den har vært verdt å vente på.

Spotify-applikasjonen til iPad har lenge vært kun et rykte, men i fjor bekreftet endelig Spotify at de faktisk jobbet med en applikasjon til iPad. I dag dukket den endelig opp i App Store og Spotify ser umiddelbart ut til å ha gjort en god jobb.

Spotify for iPad er ikke en «større» versjon av dagens iPhone-applikasjon, men har et helt eget grensesnitt og er tilpasset iPadens størrelse på en god måte. Det legges stor vekt på albumgrafikk i høy kvalitet og har du en av de nye iPadene kan du glede deg over at Spotify har optimalisert applikasjonen for Retina-skjermen. Det ser veldig, veldig bra ut.

Spotify for iPad er her

Skal vi sammenligne, så har iPad-applikasjonen mer til felles med Spotify på Mac/PC. Vi savner en åpenbar knapp for AirPlay hvor enn vi befinner oss i applikasjonen og det tok et par minutter før vi skjønte at vi måtte inn i fullskjermmodus for å få opp AirPlay-ikonet og kunne streame musikken til AirPlay-enheter.

Spotify for iPad er her

Spotify har lagt mye vekt på det visuelle i applikasjonen og det er mye fokus på albumbilder. Navigering av venners musikk (hvis du har slått på Facebook-integrasjon) gjøres også etter bilder av dine venner.

Spotify

Spotify

Applikasjonen til iPad er en del av iPhone-applikasjonen som Spotify allerede har i App Store og det eneste du trenger å gjøre er å oppdatere applikasjonen i App Store. Hvis du ikke har Spotify installert fra før så finner du den i App Store.

Video

Tags:

bhegna

Rått!! Denne har jeg lengtet lenge etter. Bra reklame.

m4rius

Ops, serverene taklet vist ikke at alle iPad brukerene skulle logge seg på i dag :)

PowerBook

På tide!
Laster ned... :)