Apple stenger Chomp for Android

Apple stenger Chomp for AndroidTidligere i år kjøpte Apple Chomp, den glimrende søketjenesten for App Store og Android Market/Play. Nå har Apple «stengt» Android-delen av Chomp ved å fjerne Android-applikasjonen og skjult Android fra Chomp.com

Chomp.com har lenge vært en svært god tjeneste for oppdagelse av nye applikasjoner til iPad, iPhone og Android. Tjenesten har av mange blitt sett på som «Google» for app-butikker - i hvert fall helt fram til Apple kjøpte tjenesten for $50 millioner og ansatte personene som jobbet med tjenesten i sitt iTunes/App Store-team.

Chomp

Inntil nylig har Apple videreført Chomp-tjenesten slik den alltid har vært, men i forrige uke valgte Apple ifølge Gigaom å stenge Android-delen av Chomp. Applikasjonen for Android ble fjernet og nå henviser Chomp kun til iOS-applikasjonen i App Store.

Mange har antatt at Chomp vil bli en del av en fremtidig oppgradering av iTunes og App Store i iOS 6. Med over 600 000 applikasjoner i App Store er en bedre søketjenesten noe vi trenger sårt.

Tags:

SRD

Utrolig synd. Hadde vært mye bedre denne tjeneste hadde blitt utvidet istedenfor å bli begrenset. Men er ikke så veldig overrasket over Apple gjør dette.

djhalleu

Dette må vel kalles Epleslang. For noen svin.

ipodtouchfever

Jeg syntes de har god grunn til å gjøre det hvis de skal integrere chomp i iOS. da har jo de noe som ikke android har:)