Shuttergrip gir deg dedikerte kameraknapper

ShuttergripMed lanseringen av iPhone 4S har vi fått et svært godt kamera i lomma, men selv om Apple har gjort det mulig å ta bilder med volumknappen på telefonen kan det å erstatte kameraet for iPhonen fortsatt være en utfordring. Shuttergrip prøver å gjøre dette lettere.

Målet med Shuttergrip er å gjøre din iPhone om til et litt mer selvstendig og dedikert kamera. Shuttergrip er en dings du putter på enden av iPhonen og produktet gir deg en dedikert kameraknapp, en dedikert videoopptaksknapp, en mulighet for tilkobling til tripod og sist, men ikke minst bedre grep.

Shuttergrip

Produktet minner egentlig om Red Pop sin kameraknapp POPA som vi har omtalt tidligere her på iPod1.no, men Shuttergrip har et par fordeler.

Shuttergrip kan brukes selv om du har et beskyttelsescase på utsiden av din iPhone og Shuttergrip har også en egen tripodmount som gjør det lett å feste kameraet på en tripod.

Shuttergrip

Shuttergrip

Designet på Shuttergrip ser ikke helt fantastisk ut og dessverre må du bruke en egen applikasjon (Belkin LiveAction) for å ta bilder. Shuttergrip koster $40 og kan kjøpes fra Photojojo.com.

froskenfredrik

40 dollar, lite estetisk og attpåtil påkrevd å bruke egen app til å ta bilder? Det lukter flopp lang vei!

G5

StudioNeat sin GLIF+ kan gjøre mye bra, selv om dette blir litt forskjellig.

http://www.studioneat.com/