Guler Sider er nå på iPad

Gulesider på iPadGule Sider var tidlig ute med en egen iPhone-applikasjon og egne iPhone-optimaliserte nettsider når telefonen ble lansert i Norge.

iPad-satsningen har derimot latt vente på seg, men Gule Sider lanserte i forrige uke en egen applikasjon for iPad som gir mange muligheter og utnytter hele spekteret av tjenester Gule Sider tilbyr på nett.

Gule Sider satser nå på at vi nordmenn gjerne vil bruke deres iPad-app til deres tjenester og har bygget en ny applikasjon opp fra grunnen av. Det er ikke lenger Agens, selskapet som har laget VG+ og tidligere Gule Sider-applikasjoner, som har laget appen og produksjonen er nå tatt «inhouse».

Gulersider er nå på iPad

Gule Sider for iPad er bygget med utgangspunkt i hvordan du holder et nettbrett. All navigasjon kan gjøres med tomlene og søkene gjøres direkte i kartene. Du kan velge hvordan du vil se søketreffene dine, for eksempel i 360 graders gatebilder, satellittfoto eller vanlig kart. Trefflisten vises ut i fra nærhet, omdømme eller en alfabetisk sortering.

Med den nye appen tar vi lokalt søk etter bedrifter, personer og produkter til et helt nytt nivå, med brukeren i sentrum. Det gjør det enklere å finne det du søker. Vi har hatt mye fokus på at appen skal være rask og dra nytte av iPadens nye muligheter

sier Tommi Larsen, mobildirektør i Eniro.

Gulersider er nå på iPad

Søket tar utgangspunkt i kartene med mulighet til å velge mellom vanlige kart, gatebilder, flyfoto og sjøkart. Du kan søke etter bedrifter, personer, produkter og tjenester per kategori eller i fritekst. I tillegg har Gule Sider integrert Facebook i applikasjonen som lar deg se hvor dine venner har sjekket inn de siste 48 timer.

Gulersider er nå på iPad

Gulersider er nå på iPad

Gulesider for iPad kan lastes ned gratis i App Store.