Viser Apple fram iOS 6 på onsdag?

Viser Apple fram iOS 6 på onsdag?På onsdag lanserer Apple mest sannsynlig iPad 3, men vil de også benytte anledningen til å vise fram iOS 6?

Skal vi tro besøksloggene til en rekke nettsteder, tester i hvert fall Apple allerede iPad 3 med Retina Display og iOS 6. Siden programvare er en så stor del av «Apple-opplevelsen» er det ikke urealistisk at Apple benytter anledningen til å vise fram noe av hva sommerens iOS 6 vil tilby.

iPad 3 lanseringen er en stor lansering for Apple og siden mye av Apples fordeler ligger i programvare, er det ikke helt urealistisk at selskapet ønsker å vise fram hva iOS 6 vil inneholde.

Spor av iPad 3 med en skjermoppløsning på 2048×1536, iOS 6 og en foreløpig ikke lansert versjon av WebKit har dukket opp i besøksloggen til en rekke Apple-relaterte nettsteder. Alle besøkende kommer fra Apples IP-blokk og tilhører mest sannsynlig selskapets kontorer i Cupertino.

Det var Arstechnica som først meldte om at en høyoppløst iPad 3 med iOS 6 dukket opp i deres logger og Cult of Mac sjekket også sine logger og fant lignende tall.

Noen hos Apple surfer nettet med en ny iPad på et nytt OS. Vi krysser fingrene for at vi får sett noen smakebiter av iOS 6 på onsdagens event. En lansering av iOS 6 er helt urealistisk, men iOS 5.1 kommer nok sammen med iPad 3.

Hva vil du helst se Apple innfører i iOS 6?

Tags:

K.D.G

slutt på 2 os'er :D

OS X på ipad 3 :D

macsam

Bedre batterilevetid!!!

bretsn

iCall

Sverrepad

Siri på norsk,og mye forbedret

hsd

Ja de bør vise fram iOS 6.
For nå ligger de etter. Jeg har prøvd en Windows-telefon.
Og jeg var meget imponert. Faktisk så imponert at jeg vurderer å kjøpe en.
Og jeg eier flere iPhones, Macbook pro, ATV, iMac osv.

ErikJustus

Skal ikke hete iPad 3, men iPad HD...

ipodtouchfever

Hvor kan man live-streame denne eventen?:)

TheEdge24

De kommer ikke til å vise frem iOS 6. Eller jeg kan ikke si sikkert, men det virker veldig lite sannsynlig. Det de kommer til å gjøre er å vise frem iOS 5.1 som er i beta for øyeblikket.
Men det er nok kanskje en mulighet for en dato for iOS 6.0 beta. Som sannsynligvis blir forbeholdt A4 A5 og A6/A5X enheter.

Det er også en stor mulighet for en demonstrasjon med iPad 3 og ny Apple TV 3
Tviler også på at de kommer til å snakke så veldig mye om Mountain Lion, siden dette kommer til å stjele for mye oppmerksomhet. Om ikke det er noe i MT som har mye med iPad 3 og gjøre da.

nilsi60

Håper ikke de viser den, for da slipper jeg å vite hva jeg gleder meg til

Manemis

Noen som vet om presentasjonen vil bli streamet live i morgen?

Manemis

Noen som vet om presentasjonen vil bli streamet live i morgen?

PimpMyGran

Vises iOS 6.0 imorgen = Iphone 5 i juni
Vises ikke iOS 6.0 imorgen = Iphone 5 tidligst til høsten

Så spennende imorgen:)

99,9 % sjanse for iOS 5.1 på iPad HD

er mine analyser:)

W3p

Pleier slike happenings vanligvis å skje tirsdager?

ddybing

Kan godt være de viser fram, men lansering er det nok flere måneder til. iOS har jo bare kommet til iOS 5.0.1. Tipper vi ser 5.3 eller 5.4 før iOS 6.