Office snart klar på iPad?

Office snart klar på iPad?

Microsoft Office, programvaren som tilnærmet er standarden hva gjelder kontorprogrammer, har lenge vært fraværende på iOS og iPad. Microsoft har utvilsomt tapt markedsandeler til iWork-applikasjonene, men nå vil det snart snu. Microsoft Office til iPad er snart klar skal vi tro de siste ryktene.

Sent i fjor hevdet iPad-avisen The Daily at Office var under utvikling til iPad, men hadde lite konkret informasjon til å støtte opp påstanden.

Nå er samme kilde tilbake, men denne gangen med et skjermbilde som skal vise Office på iPad. Programmet ifølge The Daily være mer eller mindre ferdig og klart til innsending til App Store.

Office på iPad

Office-applikasjonen skal inneholde Word, Powerpoint og Excel og grensesnittet skal ligne på One Note som Microsoft slapp til iPad i fjor, men skal være mer tilpasset det nye «Metro»-utseende som Microsoft benytter i Windows 8 og Windows Phone 7.

Microsofts Office på iPad vil sannsynligvis være tett knyttet opp til Skydrive, Microsofts lagringstjeneste i «skyen». Skydrive vil gi deg muligheten til å lagre og synkronisere dokumenter fra skrivebordet på Mac/PC og over på iPaden over internett.

Ville du kjøpt Office på iPad?

Dorkfish

Nei, personlig har jeg ikke bruk for en officepakke på min iPad. Men nå bruker jeg iPad som et leketøy mer enn som et arbeidsverktøy. Regner med at mange andre har et annet bruksmønster enn jeg.

nubbiz

Kommer helt an på hvordan deres synkronisering mellom iOS og OS X fungerer iforhold til iWorks når det eventuelt får iCloudintegrasjon mellom iOS og OS X.

Mort96

Hva skal man med Office på iPad? Jeg synes at ihvertfall Mac-versjonen av Office er noe dyrt dritt sammenlignet med iWorks, og regner med at det blir det samme med iOS-Office.

sigvehan

Jeg kan ikke se behovet for dette all den stund jeg har office2 pakken som er langt billigere både på iPad og iPhone. Den inneholder stort sett alt som microsoft office sin applikasjon består av.

Helgenen2

absolutt. iwork er veldig gode, men radbrekker alle maler vi bruker i mitt selskap, noe som gjør det umulig å veksle mellom å skrive på ipad, pc etc. kommer ms med en robust løsning her har de en vinner.
samme gjelder powerpoint: animasjoner overlever ikke turen fra keynote, openoffice etc.