Valve slipper Steam-applikasjon for iPhone

SteamSelv om Valve, utvikleren av flere av tidenes mest vellykkede spill som Half-Life og Counter-Strike, for en stund siden uttalte at de ikke var interesserte i å lage spill for iOS, har de nå sluppet en iPhone-applikasjon for deres velkjente spillplatform Steam.

Appen gir deg tilgang til de grunnleggende funksjonene som finnes i PC- og Mac-versjonen, men naturligvis ikke muligheten til å spille spillene.

Steam for iPhone gir deg muligheten til å chatte med alle vennene dine som er knyttet opp mot din Steam-konto. Det er foreløpig ikke mulig å snakke med vennene dine ved hjelp av videosamtale eller lyd. Du kan også se profilene til vennene dine, der du kan blant annet bilder, videoer og informasjon de har publisert og deres nylige aktivitet.

Steam Steam

Applikasjonen lar deg også kjøpe spill fra Steam-butikken på samme måte som du gjør i PC- og Mac-versjonen. Disse spillene vil da bli spillbare når du logger på din PC/Mac med samme konto.

Utover dette har ikke Steam for iPhone noe stort mer å tilby. Appen lar deg visstnok redigere din egen profil, se på gruppeprofiler og lese spillnyheter via lenker i applikasjonen, men dette er for de fleste mindre funksjoner som ikke vil bli brukt i like stor grad.

Steam Steam

Steam Mobile for iPhone er foreløpig i beta, og kan lastes ned gratis fra App Store. Applikasjonen skal også være å finne på Android Marketplace.

ipodtouchfever

man trenger tydeligvis en beta konto eller noe. Noen som har en anelse om hvordan man skaffer seg det.

Nafoni

Det jeg gjorde var å forsøke å logge inn via appen, noe som ikke funket. Fikk da beskjed om å taste inn en ekstra kode jeg fikk sendt umiddelbart på mail i tillegg, da kom jeg inn.

Var aldri innom noe beta-konto eller noe slikt.