Clear - en ny og annerledes huskeliste

Clear - ny og annerledes huskelisteEr det noe vi har nok av på iOS er det sannsynligvis huskeliste-applikasjoner. De finnes i alle varianter og fra og med iOS 5 er de også inkludert med iOS som standard. Applikasjonen «Clear» snur huskelisten på hodet.

Clear er enda ikke å finne i App Store, men programmet er utviklet av Realmac Software og Phill Ryu sitt nye selskap Impending.

Clear ser ut til å snu det meste vi kjenner fra vanlige huskelister på hodet og har laget en app som definitivt er annerledes. Designet må vel sies å være inspirert av Microsofts Metro som benyttes i Windows Phone 7 og jeg er noe usikker på hvordan dette fungerer samme med iOS.

Hva tror du?

Tags:

eee

Den ser jo veldig bra ut! :) Stilig måte å lage huskeliste på.

MatsNaess

så veldig intuitivt og lekkert ut!

artikkelforfatter sier clear "snur huskelisten på hodet"? for meg ser det ut som en ganske ordinær huskelisteapp, bare med ny og innovativ måte å redigere listen.

ikke noe stygt mot appen, synes det er bra vi blir kvitt "meny -> ny huskelapp". forhåpentligvis følger andre type apper etter.

Tubaplayer

Ser konge ut - selv om jeg synes den knæsje fargen var litt i overkant. Håper den lett kan synkroniseres/deles, det er det jeg synes har vært vanskeligst å finne en god app for. Bruker Astrid nå, den funker bra men er litt tungvindt og omstendelig. Ønsker meg en app som funker slik som han pappaen med Windows Phone som går rundt i butikken mens kidsa sitter hjemme og legger inn ting på handlelista :) Og så må den seff kunne synces mellom forskjellige iPhoner, iPader og Macer.

Habros

www.ourgroceries.com/