Magnus den magnetiske iPad-holderen

Magnus den magnetiske iPad-holderen

Da iPad 2 dukket opp med magneter for «Smart Cover» var vi overbevist om at det i løpet av kort tid ville dukke opp mengder av ekstra utstyr som benyttet magneter på en eller annen måte. Vi har blitt litt skuffa, men den nye iPad-holderen fra Ten One gjør oss fornøyde igjen. I tilegg har den et fint norsk navn - «Magnus».

Årsaken til Ten One sitt valg av navn på sitt nyeste iPad-produkt vites ikke, men vi kan vel bare anta at noen i selskapet har norske aner eller familie i Norge. Deres nyeste iPad-holder har nemlig fått navnet «Magnus» og vi har lyst å ha Magnus på vårt skrivebord.

Magnus er enkelt forklart en iPad-holder i aluminium som benytter seg av iPad 2s innebygde magneter for Smart Coveret. Magnetene brukes til å holde iPaden fast i en liggende posisjon i holderen.

Magnus den magnetiske iPad-holderen

Dette har mange praktiske bruksområder, f.eks. som vekkerklokke siden av senga, som holder siden av Macen eller rett og slett som bilderamme i stua. Prisen er på $49 og produktet kan kjøpes fra Ten One Design. Det finner nok også veien til norske epleforhandlere som mye annet fra Ten One har gjort.

Via Macrumors

Tags:

EmmernMe

Cool article and all, but "når" != "da". Første ordet i hele artikkelen bør da være riktig.

Ramgad

Stilig! :-o

Pliskin

Fantastisk navn;) må bare ha den jeg da!