Libratones AirPlay-anlegg er en salgshit

Libratones AirPlay-anlegg er en salgshitI lys av at Bang & Olufsen har lansert sitt første AirPlay-anlegg BeoLit 12 er det jo veldig relevant å ta en titt på et annet dansk selskap. Libratone lanserte i november Libratone Live og Lounge, to stilige AirPlay-anlegg.

Disse har siden lansering solgt mer 10 000 eksemplarer.

Markedet for AirPlay-anlegg er stort ettersom millioner av iPhones, iPoder og iPader verden over kan streame musikken sin trådløst over AirPlay. Allikevel har det tatt overraskende lang tid for utstyrsleverandører å levere AirPlay-produkter, men de siste månedene har det virkelig løsnet.

Libratone er et dansk selskap som i november lanserte to spennende AirPlay-anlegg. Libratone Lounge og Libratone Live har tilsammen solgt mer enn 10 000 enheter, noe som må sies å være ganske imponerende.

Libratones AirPlay-anlegg er en salgshit

Libratone Live er på samme måte som Bang & Olufsens BeoLit 12 et anlegg som er ment å flyttes rundt på, men har ikke muligheter for batteridrift slik som B&Os nye produkt.

Vi er helt overveldet over den store ettersørselen vi har opplevd siden vi lanserte Live og Lounge på det europeiske og det nordamerikanske marked i begynnelsen av november siste år. Vi er i det hele tatt overveldet over den suksess og anerkjennelse vi opplever og på CES-messen var vi på alles lepper. It's big, som man sier her borte

sier en Fritz Andersen, administrerende direktør for Libratone i en pressemelding.

Libratone har fått mye ros for både design og lyd i både danske og internationale medier og mottok for nylig «CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree» for Libratone Live. Libratone Live har en anbefalt utssalgspris på NOK 4990,- og du kan lese mer om produktene hos Libratone.

Gaupa

Salg-shit.. hmm, salg-shit.. hæ? Salg-shit.. ehhh?
Salgs-hit.. selvsagt! Det tok sin tid gitt! Alt for mange engelske ord i norsk :D

Storpai

Haha, trengte like mange forsøk på å tolke den jeg og :P