Smartcover for iPhone

Smartcover for iPhone

Apples Smartcover for iPad har blitt et svært populært ekstrautstyr til eiere av iPad 2. Mange har kanskje savnet Apples Smartcover til sin iPhone? Nå har noen gjort noe med det.

TidyTilt er et nytt Kickstarter-prosjekt som gjenskaper en del av iPadens Smartcover - både hva gjelder utseende og funksjoner.

Ved hjelp av en magnetramme som man fester på baksiden av din iPhone 4 eller 4S får du mulighet til å bruke TidyTilt til som støtte hvis du vil se film eller på andre måter ha telefonen liggende. TidyTilt fungerer også som håndtering av ditt headset og med dette dekslet blir det kanskje litt lettere å holde kablene på plass?

TidyTilt er et Kickstarter-prosjekt, men mer eller mindre umiddelbart nådde prosjektet sitt mål på $10 000 og vil nå settes i produksjon. Prisen er ikke mer enn $19 via Kickstarter.

josteinliverod

Tror ikke jeg hadde tatt sjansen på å henge opp iPhone'n på et whiteboard eller kjøleskapet.

Peter S

Dette er faktisk ikke et cover til fronten, men derimot til baksiden. Hovedfunksjonen er en bedre måte å oppbevare/kveile opp headsetet. I tillegg gir magneten noen morsomme muligheter..

MSg

Æsj.. Jeg vil ha et slags cover til iPhonen min som fungerer tilnærmet som coveret til iPad 2en min.

ipodtouchfever

Idiotisk at det er til baksida

MSg

Jeg ser et klart marked for et smartcover til fremsiden. Jeg hadde lett kjøpt et.

ipodtouchfever

Sw-box selger noe lignende smartcover til iPhone, hvor man monterer en ny bakside på iPhonen og det følger med et cover som sitter fast og kan legges over skjermen til beskyttelse. Faktisk ganske lignende hva man finner på noen av Samsung sine smarttelefoner.

Lakxsan

Har du en link til det produktet du nevner, Ipodtouchfever? Jeg søkte litt på nettsiden til SW-box men fant ingenting.

Lakxsan

ipodtouchfever

Her har du eksempel på den jeg har:
http://www.sw-box.com/Twill-Leather-Smart-Cover-for-iPhone-4S-Back-Panel-Front-Cover-Black.html
Veldig fin og behagelig stoff. Iphonen føles lettere og er diggere å bruke!:)