Gi tegningene dine en ny dimensjon med DeepSketch

Deepsketch

3D-filmer, 3D-spill og 3D-TVer er i vinden som aldri før og selvsagt finner 3D også veien til våre favorittdings - iPaden. Nordmannen Mattis Folkestad har utviklet applikasjonen DeepSketch som lar deg lage fengende 3D-tegninger rett på din iPad.

DeepSketch er en nye og spennende applikasjon som enkelt og greit kan forklares som en tredimensjonal tegneblokk som gjør deg i stand til å lage tegninger som «kommer ut» av skjermen på iPad. Ved hjelp av et par fargede 3D-briller (alle vanlige farger er støttet) kan du på en intuitiv måte gi illustrasjonene dine en ny dybde.

DeepSketch har et brukervennlig grensesnitt hvor det er enkelt å tegne "inn" og "ut" av skjermen i realtid, og du kan lett skape fantastisk og spennende stereoskopisk kunst. Applikasjonen er utviklet av selskapet Machineboy og nordmannen Mattis Folkestad som tidligere har gitt ut The Mouth Harp og Flap Flap til iPhone og iPad

DeepSketch DeepSketch

DeepSketch koster NOK 14,- i App Store og er laget for iPad. Du finner også en egen Flickr-gruppe hvor 3D-tegniner kan legges inn.

Wavelength

Æsj, håpa det var 3D-modelleringsprogramvare jeg (Les: 3DS Max, Maya etc).

brannvesenet

Jeg kan opplyse om at DeepSketch kom ble oppdatert til versjon 1.3 i går. Nye funksjoner er bl.a. Layers, Dybde-preview, bedre filhåndtering og eksport. Les om alle funksjonene på http://machineboy.com/deepsketch

Det er jeg som har utviklet appen, håper det ikke er upassende med at jeg kommenterer saken! :)