Microsoft slipper SkyDrive for iPhone

Microsoft slipper SkyDrive for iPhoneTil tross for stor konkurranse fra Dropbox og Apples iCloud-tjeneste har Microsoft nylig sluppet nok en iPhone-applikasjon - denne gangen SkyDrive for iPhone.

Skydrive er en tjeneste levert av Microsoft som lar brukere lagre data i «skyene», akkurat som tjenester som Dropbox. Den største forskjellen mellom disse to er at Dropbox kun tilbyr 2GB gratis lagringsplass, mens Microsoft tilbyr hele 25GB.

Denne enorme forskjellen gjør at Dropbox er perfekt til å synkronisere dokumenter, bilder og andre mindre filer mellom flere enheter, mens SkyDrive kunne fungert svært godt til å ta backup av store filer dersom Microsoft hadde fjernet den svært irriterende grensen på 100MB per fil. SkyDrive fungerer naturligvis fortsatt godt hvis du vil ta backup av alle bilder, dokumenter og andre filer under denne grensen uten bekymringen om en svært lav total lagringsplass.

Skydrive Skydrive

iPhone-versjonen av SkyDrive lar brukeren laste opp bilder og videoer fra telefonens kamerarull rett til lagringstjenesten. Du kan via omveier åpne dokumenter lagret i SkyDrive i andre iOS-applikasjoner som Pages, men dessverre er det svært få applikasjoner som lar deg laste opp andre filer enn bilder og videoer til SkyDrive. Her er Dropbox mer fleksibel.

Skydrive

SkyDrive for iPhone er ikke like fleksibel som den samme tjenestens PC-versjon og Dropbox, men er uansett verdt et forsøk. Både applikasjonen og 25GB lagringsplass er gratis. SkyDrive for iPhone lastes ned her.

TheEdge24

Ja altså nå som Apple kvitter seg med iDisk så har jeg vel ikke noe valg...
Men har brukt BOX en del i det siste. Får jo med 50GB gratis lagring om man oppretter bruker fra iOS ;)

Nafoni

Det tilbudet sluttet 2. desember.

Dorkfish

Har opprettet konto og lastet ned appen, så dette skal testes ut nøye. Alt som er gratis er verdt et forsøk.

Nafoni

Helt enig :)

Dorkfish

Begrensningen på max 100 MB pr fil er en nedtur.