Hjemmelaget iPhone-dock

iPhone dock i papir

Mange benytter seg av en iPhone-dock, enten det nå er hjemme eller i jobbsammenheng. En iPhone-dock gir deg blant annet den fordelen at telefonen lades når den er på, samt praktiske funksjoner som at den fungerer som et stativ for FaceTime-samtaler. Dockingstasjonene finnes i mange former og farger – noen dyrere enn andre. I går viste vi dere en dock i aluminium til $59 - dette er motstykket. En dock du lager selv i papir.

Franske Julien Madérou har på sitt nettsted lagt ut en mal for en hjemmelaget iPhone-dock i papir. Malen finner du her.

Det eneste du trenger av materiale er veldig tykt papir som kan holde vekten på en iPhone. I tillegg kreves det at du har et snev av tegne- og byggeferdigheter. Denne malen har skaperen valgt å selge for 5 dollar, rundt 30 norske kroner. Alt i alt er det mye billigere enn å investere i en «ordentlig» dockingstasjon.

Har du benyttet deg av denne malen? Del med andre om hvordan den fungere!

Via Macgasm

josteinliverod

Haha, kult konsept. Men holder det bra da? Kanskje litt lett for iPhone'n å dette til siden også... men uansett så var det utrolig stilig :)

nedberg

Den fungerer fint. Jeg brukte den for en stund siden, men designet en litt enklere (og større) selv etter andre ideer jeg fant på nettet. Malen det linkes til her var gratis tidligere...

pmortenh

Eller en kan lage denne av en stor binders. Har 2 stykker fungerer utmerket.
http://www.deanying.com/PermaLink,guid,a99a1c06-b55b-4001-afeb-46a707055ecc.aspx

Bestwon99

Hvis du prøver å bare printe ut bildet av malen på vanlig kopipapir, så virker det ikke. pmortenh, prøvde tipset ditt med liten binders. Fugerer utmerket da også! Her finner dere en annen type i papir som er gratis: http://www.geeky-gadgets.com/feature-make-your-own-cardboard-iphone-dock-full-instructions/