Apple ansetter velkjent iOS-designer

Apple ansetter velkjent iOS-designerApple har ved flere anledninger ansatt folk som har vist stor interesse i enten hacking, konseptutvikling og design på iOS og i går ble det kjent at Apple har ansatt Jan-Michael Cart.

Han er kjent for å ha designet en rekke interessante og alternative iOS-konsepter - deriblant hvordan Apple kan introdusere Widgets i iOS.

Jan-Michael har i lang tid lagd slike konseptvideoer som har fått bred dekning - blant annet her på Mac1/iPod1. Videoene har ofte presentert alternative måter Apple kan løse noen av sine funksjoner på og har stort sett blitt tatt godt i mot.

Apple har tydeligvis fulgt med på Jan-Michael og har nå tilbudt han en stilling i Cupertino. Det er i første omgang snakk om en 6 måneders «praksisplass», men man kan vel anta at Apple raskt lar Jan-Michael jobbe videre hvis de er fornøyd.

Dette er ikke første gang Apple ansetter noen entusiaster og tidligere har de ansatt Peter Hajas (utvikleren bak jailbreakapplikasjonen MobileNotifier) og Nicholas Allegra som også er kjent som jailbreakeren og hackeren Comex.

Her er noen av Jan-Michaels konsepter

Er dette noen konsepter du gjerne skulle sett i iOS?

Nafoni

Bare noen få som jeg synes kunne gjort nytten i iOS, men allikevel gode ideer.

Tkima1

Dette med Notification Center håper jeg inderlig blir implementert!!!

wacz016

iOS 6!