En iPhone-høyttaler utenom det vanlige

En iPhone-høyttaler utenom det vanlige

Megaphone er en iPhone-høyttaler utenom det vanlige. Når de fleste docking-utstyr til iPhone/iPod touch/iPad er skjemmende å ha i stuen, er denne høyttaleren så elegant at den passer like godt som stuedekorasjon. Utformingen er håndlaget, og designen er inspirert av gode, gammeldagse grammofoner. Designen er det to italienere som står for, Enrico Bosa og Isabella Lovero.

Det spesielle med denne høyttaleren er at den trenger absolutt ingen kabler eller batterier for å kunne spille. Ergo er den ikke elektrisk. Materialet er av et tynt trelag, som er konstruert slik at den gjengir lyd fra iPhone/iPod touch ved hjelp av akustikk og former. Derfor vil ikke lyden oppleves som «elektrisk forsterket», men vil bære et gammeldags preg over seg: romt, hult og linjeformet. Så om dubstep og bassdreven hiphop er din store musikklidenskap, vil ikke denne høyttaleren gi deg maksimal utnytte.

Den kommer i tre farger: svart, hvitt og gull. Den koster henholdsvis 500 dollar, eller nærmere 3000 NOK for de to førstnevnte, mens gullutgaven koster 800 dollar, omtrent 4700 NOK. Denne fantastiske iPhone-høyttaleren kan kjøpes via the en&is shop.

Via: Cult of Mac

oisann

Stilig sak. Men litt vel analog for min del.. Hele poenget er jo at jeg vil styre musikken FRA iPhone via AirPlay, uansett hvor i huset jeg er.. Og skulle jeg først docket den forventer jeg at den lader samtidig...

Men designmessig var den lekker! :)

(Menneh.. den er keramisk, ikke laget i treverk..)