Gratis iPod-bok

For noen er det nå slutt på ferien, og jobben venter. For andre er det slutt på en enda lengre ferie, og skolestart lurer rundt hjørnet. I den anledning lanserer iLounge sin ultimate iPod-guide: The Free iPod Book & Back to School Guide.

Noen kjenner kanskje guidene til iLounge fra tidligere utgaver, og det er ingen tvil om at denne føyer seg inn i rekken av fargesprakende og flotte guider, fulle av innhold. Du finner tips for bruk av iPod, 101 triks for iTunes og 500 anmeldelser av ekstrautstyr i alle kategorier. Det skrives om podcasts, spill og andre godbiter for din iPod. Og selvsagt, den kan lastes ned gratis, også i printervennlig format!

En stor del av innholdet er altså vurderinger av iPod'er og ekstrautstyr i alle kategorier. Sitter du og vurderer å kjøpe deg en veske til iPod'en, eller kanskje noen nye høytalere? I såfall får du både oversikt over utvalget og gode råd på veien i denne guiden. Er du heller interresert i å lære deg noen nye triks i iTunes, blar du bare videre til iTunes-sidene. "Hvordan endrer jeg lokasjon på iTunes-biblioteket?", "Hvordan flytter jeg musikken min til en annen maskin?", "Hvordan fungerer smarte spillister?" Listen over spørsmål som forklares og demonstreres er lang, men noe alle som eier en iPod kan ha nytte av. I tillegg er det hele pakket inn i et pent design, og det er en fryd å sitte å bla gjennom boka.

Boken kan lastes ned fra denne siden hos iLounge.com.

Tags:

gulll

Det virker som om nedlastingsserveren ikke helt takler alle de som vil laste ned boka. Siden noen var raskt frempå kan du nå laste ned fra en alternativ lokasjon: PDF

hangtian

www.coachoutletonlinema.org/ coach outlet coach outlet online coach factory outlet online
www.louisvuittonhandbagsoutlete.net/ Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Handbags Louis Vuitton Purses
www.getscoachfactorysoutlet.com/ Coach Factory Outlet Coach Factory Coach Factory Online
www.gotocoachsoutlets.org/ coach outlet Online
www.louisvuittonoutletmake.com louis vuitton outlet