Slett bilder i Photo Stream

iOS beta slette bilder i Photo StreamMed iOS 5 og iCloud introduserte Apple en ny funksjon som kalles for «Photo Stream». Denne funksjonen laster automatisk opp dine bilder til iCloud og ned igjen til dine andre enheter, men hva hvis du tar et bilde på din iPhone som du ikke vil ha synkronisert?

Da måtte du slette alle bilder. Nå har Apple en fiks underveis.

Det er i siste utviklerutgave av iOS 5.1 hvor Apple nå har lagt til en ny og etterlengtet funksjon - nemlig muligheten for å slette bilder du ikke ønsker i «Photo Stream».

Mange skal ha etterspurt funksjonen og det er kanskje forståelig. Det er nemlig ikke alltid passelig at dine festbilder blir synkronisert til din Apple TV og vises som skjermbeskytter i tide og utide.

iOS 5.1 forventes å slippes en gang før jul til iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV.

Tags:

EmmernMe

Er ny iOS 5.1 beta ute?

The1n

Jepp 5.1 beta 2 ligger på developer siden nå.

EmmernMe

Installerer nå :) Håper de har fiksa batteriproblemene... Drittirriterende å ikke kunne ha skrudd på mobildata fordi den suger batteri som en igle (bokstavelig talt, du kan telle prosentene som tikker ned).

ddybing

Kult. Gleder meg til denne oppdateringa. Jeg har dog på Push, men jeg synes batteritiden har gått drastisk ned etter at jeg oppdaterte til iOS 5. Heldigvis har de nye funksjonene kompansert for batteritapet :)

EagleSaint

Kommer valget om å slå AV 3G og heller bruke Edge? Den er dypt savnet!

Gullfrode

Godt å endelig kunne fjerne litt fra bildestrømmen...

FoR

Det blir bra! Jeg bruker ikke Photo Stream på grunn av at man ikke kan velge hvilke som skal lastes opp, eller slette bilder.

ColdMac

comvik

Til EagleSaint

"Kommer valget om å slå AV 3G og heller bruke Edge? Den er dypt savnet!"

Er ikke det bare å gå inn på Innstillinger/Generelt/Nettverk og skru av 3G ?

Nafoni

@comvik

Den funksjonen er av en eller annen grunn ikke til stede i iOS 5.

comvik

@comvik

Den funksjonen er av en eller annen grunn ikke til stede i iOS 5.

Den er på min...er du sikker?

josteinliverod

@comvik

Den er der på iPhone 3GS og iPhone 4, men apple har fjernet den fra iPhone 4S

joakimulseth

Må nok skuffe deg EagleSaint, jeg har nå oppdatert til iOS 5.1 beta 2 på min iPhone 4S og jeg kan fortsatt ikke skru av 3G

Chiang Mai 1963

Det er jo strengt tatt bare å slå av bildestrømmen før man drar på fest. 8-)
Riktignok får man da beskjed om at alle bilder i bildestrømmen slettes fra iPhone, menknår du slår den på igjen kommer bildene på plass igjen. De bildene som blir tatt på iPhone mens bildestrømmen var av blir ikke lagt til, i alle fall har de ikke blitt det hos meg.

Ikke for det, syns det kan være greit å kunne slette fra bildestrømmen, kommer mye rart der når ungene knepper tak i telefonen og går berserk med kameraet. :rolls eyes: