Flipboard nå på iPhone

FlipboardApplikasjonen Flipboard har siden lansering i 2010 utvilsomt vært iPads beste og mest populære nyhetsleser for valgfrie kilder. En iPhone-versjon har lenge vært etterlengtet; denne har nå kommet i form av en oppdatering til den allerede eksisterende iPad-applikasjonen.

Faktoren som står for den største forskjellen på iPhone- og iPad-versjonen av Flipboard er jo selvsagt skjermstørrelsen. iPadens 9,7" skjerm egner seg selvsagt mye bedre til å for eksempel lese nyheter, men utviklerne bak Flipboard viser oss at dette også er mulig på iPhonens 3,5" skjerm.

Flipboard Flipboard

Flipboard, for de som ikke vet dette, fungerer som flere virtuelle «aviser» - man kan lage en egen avis utifra en egendefinert kilde som f. eks. en Twitter-konto. Man blar seg videre i «avisen» ved å dra en finger over skjermen. Dette krever at du må bla oftere fra side til side i iPhone-versjonen, ettersom det vises færre artikler per side enn i iPad-versjonen.

I applikasjonen kan du også velge blant et bredt utvalg forhåndsinnlagte «aviser» som kan legges til din egen liste etter eget ønske. Disse blir delt opp i kategorier som News, Business, Tech & Science osv.

Flipboard Flipboard

Sosielle nettverk er en stor del av Flipboard. Som tidligere nevnt kan du legge til din egen Twitter-konto som en egen «avis», noe du også kan gjøre med f. eks. din Facebook- eller Instagram-konto. Du kan også legge ut innlegg på det respektive sosiale nettverket via applikasjonen.

Flipboard for iPhone er ikke like bra iPad-versjonen, noe den mindre skjermen har all skyld i. Uansett - applikasjonen fungerer svært bra til å lese nyheter på din iPhone på en lett og stilig metode. Applikasjonen er gratis, og kan lastes ned i App Store.

ddybing

Kul app, selv om jeg aldri har skjønt helt hvordan jeg skal bruke den effektivt. Men, at den er gratis gjør den mye bedre :P