Microsoft Office på vei til iPad?

Microsoft Office på vei til iPad?

Apple har hatt stor suksess med sin iWork-pakke på iPad og programmene Pages, Numbers og Keynote har vært blant de mest omsatte i App Store i lang tid. Nå ryktes det at også Microsoft gjerne vil kaste seg inn i konkurransen med sin Office-pakke.

Office er et av Microsoft sine mest lønnsomme produkter og med iPadens økende dominans ville det ikke vært overraskende om Microsoft også utvikler Office til iPad.

Ifølge The Daily skal Microsoft i lengre tid ha jobbet med en slik versjon av Office. Microsoft skal gjøre det samme som Apple har gjort med iWork-pakken og tilby applikasjonene i Office-pakken som fritt stående applikasjoner som man kan kjøpe til en relativt lav pris. Applikasjonene skal være noe nedskalerte versjoner av den vanlige Office-pakken og vil sannsynligvis følge Microsofts Office 365-konsept.

Det vites ikke når en iPad-variant av Office vil være klar, men det virker sannsynlig at Microsoft jobber med dette som en del av neste versjon av Office til Mac OS X som er forventet mot slutten av 2012. Samtidig skal Microsoft også lanserer Windows 8 som har fokus på tablets.

Dj bassmaster

Ser ingen poeng i å kjøpe det når jeg allerede har kjøp alle iWork appene.

-Even

Bruker "Evernote" som har auto-sync mellom mobil, mac og iPad til enhver tid så med mindre de klarer å levere en slik løsning dropper jeg nok det.

Eneste er at det er greit å kunne sende .doc dokumenter til innleveringer å slik, men det blir vel bare brukt etter at notatene er gjort i Evernote. Blir spennende å se :)

KlodrikMcKr

Dersom de først lager office for iPad håper jeg de klarer og få lagt inn egen stavekontroll selv om jeg tviler litt. Da vil jeg kjøpe det med det samme hvor dyrt det enn blir.
Ellers så liker jeg at Apple får litt konkurranse her. iWork pakken er grei den men det finnes jo så si ikke kompablitet med office verken inn eller ut, det er veldig irriterende og har kostet meg mye ekstraarbeid :(

runi

Hvis de hadde greid å lage en versjon hvor track changes og kommentarer fungerer, da er jeg en fornøyd kjøper.

hadde vært voldsomt greit i forhold til jobben. forhåpentligvis med en grei sync-feature.

har iWork, jeg òg, men nytter ikke å bruke iWork på office-dokumenter. blir bare rot.

ITsam

hadde vert veldig greit å ha office-pakken på ipad :) .
som han @TM sier så blir det rot. :(

mvh ITsam