Minecraft til iOS er her

Minecraft er her

Spillet Minecraft har blitt en farsott og etter lang ventetid er nå endelig en utgave til iOS på plass. Planene for en iOS-utgave av Minecraft har vært kjent lenge, men det har altså tatt sin tid før Minecraft Pocket Edition fant veien til App Store.

Minecraft er et spill som er vanskelig å forklare for folk som ikke har prøvd det, spillet har siden lansering i mai 2009 blitt en svært stor suksess. Spillet har i dag solgt over 1,3 millioner eksemplarer og har 5 millioner registrerte brukere. Nå kommer det for første gang til iPhone og iPad. Minecraft er et spill som hovedsakelig går ut på å bygge ting ved hjelp av kreativitet.

Minecraft til iOS er her

Spillet har fått en pris på NOK 49,- i App Store og det synes vi er noe høyt siden dette egentlig er en "lite" utgave av Minecraft på Mac/PC. Spillverden er svært liten i forhold til sine storebror og det er etter hva vi fant ut heller ikke mulig å spille multiplayer. iOS-varianten føles ganske begrensende, men dette kan selvsagt oppdateres i fremtidige versjoner.

Minecraft til iOS er her

Mojang skal ha ros for å ha utviklet spillet som en universal-utgave slik at samme spill fungerer både på iPhone og iPad. Du trenger kun å kjøpe spillet en gang for å få spillet på begge enheter. Bra!

Minecraft til iOS er her

Minecraft Pocket Edition koster NOK 49,- i App Store og er tilgjengelig i en universal utgave som fungerer på både iPhone og iPad.

Tags:

dudass

Så sykt awesome :D

Man får jo gratis oppdateringer, det er derfor det koster 50spenn fordi vi vil sikkert få mange nyefunskjoner som er i pc-versjonen etterhvert :D

Btw så kan du spille med en kompis som er på samme wifi som degselv

rikeid

«(...) siden lansering i mai 2009 blitt en svært stor suksess».
- Nå er det vel strengt talt ikke lansert enda. Fremdeles i beta, med en lansering på nyåret hvis jeg ikke tar helt feil.

dudass

På fredag :D

veghov

minecraft på pc blir lansert 18-19 november!
på minecon i las vegas! :D

Nafoni

Selv synes jeg dette spillet var verdt 49 kroner. Jeg synes ikke det er meningen at en mobilversjon av et ganske så avansert spill skal være akkurat som PC-versjonen. Jeg blir veldig glad hvis de legger til basic elementer fra survival-modusen, men jeg håper ikke de absolutt skal legge til alle PC-funksjonene på mobilversjonen.

clysop

Seriøst? Kanskje lurt med litt research før man skriver. Spillet har faktisk solgt over 4 millioner eksemplarer og har snart 17 millioner registrerte brukere. Det var ganske skivebom det du skreiv panther.

epic-macfan

Ja, clysop. Men spillet har bare vært i beta til nå...

clysop

Ja, clysop. Men spillet har bare vært i beta til nå...
Ja jeg vet det, men han skriver det selv. "Siden lansering i mai 2009", og siden lanseringen i mai 2009, har Minecraft solg over 4 kk eksemplarer og hatt nesten 17 kk registrerte brukere.