Vanntett iPhone-case fra GDX

Vanntettpose iPhone

En av hovedårsakene til at iPhone og andre smartmobiler dør er på grunn av vann og fukt. Fukt kan snike seg inn på mange måter og ofte når man tar med seg mobilen på trening, skiturer eller andre aktiviteter så utsetter man telefonen for fukt. Da kan et vanntett iPhone-case være noe for deg.

Vi har sett på et vanntett iPhone-case fra GDX. Caset er enkelt og greit en pose produsert i tjukk PVC som er 100% vanntett og følger IPX8-standarden. Dette betyr at den kan bli fullstendig nedsenket i vann og fortsatt holde tett.

Vanntettpose iPhoneCaset er relativt enkelt å bruke. I toppen har du en solid lukkemekanisme i ABS-plast. Denne åpnes og lukkes med to «tannhjul» som rulles fra en posisjon til en annen. Med «tannhjulene» lukket er posen lukket og vanntett. Det er dermed enkelt å se om casen er lukket eller ikke.

Det fine med denne casen er at den faktisk kan brukes selv om den befinner seg inne i PVC-casen. Touch-funksjonaliteten på iPhone fungerer fint gjennom PVCen selv om den er noe tregere. Veldig smart hvis du befinner deg på stranda eller i skibakken og må svare på en tekstmelding.

Casen passer til alle iPhones (iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 og iPhone 4S) og man kan også putte en iPod touch, nano og lignende i «posen». Alternative smartmobiler med omtrent samme mål som iPhone passer også fint.

Selv om produsenten påstår at disse posene er tettet, må det selvsagt også testet. Vi tok enkelt og greit å puttet vår telefon i posen og slang den ned i en bøtte med vann. Med iPhonen i casen, flyter telefonen i bøtta og den holdt seg helt tett.

Siden den er laget i PVC, bør man dog inspisere posen med jevne mellomrom og teste med noe annet enn en dyr iPhone. Det kan komme rifter i posen som kan forårsake lekasje. Når det er sagt så skal det en god del til å få hull i PVCen på denne casen ved kun å bruke håndkraft.

IPX8 vanntett iPhone-case koster NOK 299,- hos GDX.no. Ganske billig forsikring mot en våt og ødelagt iPhone.

Tags:

osmundsen

Kjør løpet fullt ut: http://www.highsnobiety.com/news/2011/11/12/case-mate-military-grade-tank-iphone-4-case/

Fotofinish

Mange ulike slike på ebay også - waterproof iPhone gir mange treff og de er mye billigere

iEsben

Den koster 199,- hos IdingZ da, kansje greit å få med. http://www.idingz.com/products/vanntett-iphone-case

jesus_kristen

Ligner ganske mye på denne.
Så denne på teknikmagasinet på Lagunen.
Koster 99kr.

http://teknikmagasinet.no/db.pl?tf=product.html&artnr=266022

SadMac

Kanskje en mer elegant løsning:
http://www.lifeproof.com/
-men dyrere.

convak

70 kr
http://www.dealextreme.com/p/waterproof-armband-case-for-mp3-mp4-iphone-3g-3gs-4-57854

35 kr
http://www.dealextreme.com/p/20-meter-waterproof-housing-case-with-neck-strap-35121

iEsp

Jeg kjøpte en lignende hos eplehuset i høst, med et formål: å kunne bruke iphonen under regnfulle joggeturer i bergen. Problemet er at den ikke har noen løsning for å kunne få headphones-kabelen inn. Da ville den selvsagt ikke være 100% vanntett, men allikevel beskytte telefonen bra mot regndråpene. Jeg trenger ikke å ta med iphonen på dykketurer, men joggeturer! Lurer på om det finnes en slik en?

remekboy

Kjøpte en slik på dealextreme, med jack utgang. Det er en jack på innsiden du kobler til iphone, og utgang på utsiden 100% tett. Eneste minus med den er at fjernkontrolleren på headsettet (apple sin) fungerer ikke.

kongenck

Bor i bergen, og har kjøpt meg griffin survivor. Funker kjempebra og tåler regn. www.griffin.com

FredrikOlsen

Noen som anbelfaler case eller deksler for iPhone 4s til bruk for ski/snowboardkjøring. Jeg må kunne ha den i jakkelommen, kunne høre på musikk, ta i mot eller sende meldinger og sende meldinger.