Apple bytter din iPod nano

Apple bytter din iPod nanoHar du en gammel førstegenerasjons iPod nano? I så fall kan det hende at du kan få en ny iPod nano fra Apple. Årsaken er enkel - visse iPod nanoer produsert mellom 2005 og 2006 har problemer med batteriet.

Apple tilbyr nå å kostnadsfritt bytte alle disse iPod nanoene og alt du må gjøre er å fylle ut et skjema på Apple sitt supportnettsted.

Apple sier ikke noe om hva de vil bytte din iPod nano med, men det er vel mulig at de fortsatt har gamle iPod nanoer tilgjengelig eller produserer opp nye. Hvis ikke får man kanskje en av de nyere modellene?

Uansett, har du en gammel iPod nano liggende så kan du altså nå få en ny (så fremt den er rammet av batteriproblemene) ved å gå til denne nettsiden hos Apple.

Apple bytter din iPod nano

Feilen kunne få batteriet på iPod nano til å overopphete og dermed få nanoen til å smelte eller ta fyr. Apple har kjent til problemet en stund og har erstattet nanoer med problemer. Det er først nå Apple gjennomfører et fullstendig erstatningsprogram og erstatter alle nanoer med problemer.

iPod nano overoppheting

alexo89

Fikk denne i mail i natt etter jeg meldte meg på programmet:

Vår første diagnose angir at produkterstatningen mest sannsynlig dekkes av garantien, en AppleCare Protection Plan eller at annet Apple-program for reparasjon eller utskifting, så det skulle ikke påløpe noen kostnader for deg. Vi vil underrette deg hvis vi har spørsmål eller tvil med hensyn til reparasjonsdekningen.

og at de sender meg retur pose eller noe.

Det betyr vel at jeg får ny :D uten riper og bedre batteri enn non timer. :P

Håper de gir en av de nyere modellene :)

-Even

Noen som har en idè om hvor lang tid det kan ta før de svarer? Registrerte meg inatt, men har enda ikke fått noe tilbakemelding, og ikke finner jeg innloggingssiden for serviceopplegget heller, servicenummeret har jeg heller ikke fått notert :P

jag

Du kan registrere din nano her, det har jeg gjort

/Jan

Humbro

Får man en refurbished førstegenerasjonsnano da? Eller den nyeste? Eller en eller annen midt imellom?

Nanoen min begynner jo å bli litt sliten (selv om den ikke har smelta ennå), men hvis jeg risikerer å få en "fatty" isteden vet jeg ikke om jeg er så frista…

alexo89

Hvis din er sliten er det jo greit med ny deksler og nytt batteri uansett :)

Tyder på at det er den gamle som blir levert ut. Men greit med å få ripefri tilbake og slikt da :)

Humbro

Ja, absolutt :)

Så da er det vel egentlig bare et spørsmål om man synes det er verdt å gå et par-tre uker uten Nanoen sin for å bedre batteriet og bli kvitt ripene ;)

vintris

@Alexo89 Kjøpte du din iPod Nano i Norge eller USA?
Flere på jobben som har kjøpt i USA, og som har blitt kontaktet ang. bytte. Men ingen av de som kjøpte i Norge har fått tilbud om å bytte. Mulig dette kun er tilfeldigheter blant kollegene mine, men hadde vært interessant å se om dette gjelder flere her på forumet også :-)

alexo89

Kjøpte min i Norge. fikk ingen melding om bytte. fant ut på nettet selv tilfeldig.

Kjøpt på apple.no

Merklig nok sier de at min ipod har en annen kvinnes navn som eier :S Men ipoden er gravert med mitt fornavn og etternavn.

Apple har klussa med infoen av eieren. men det skulle gå greit sa de ang bytte.

mskedsmo

Registrerte også min gamle nano. Fikk en mail som bekreftet at den kunne byttes ut, og forsto det slik at jeg skal motta en pakke som jeg skal legge den i og sende tilbake. Stemmer dette, og er det noen som har fått slik pakke ennå? Fikk min mail 14 november, altså forrige mandag, og har ennå ikke mottatt noe.

iandreasg

Jeg har heller ikke mottatt den superviktige emballasjen den må sendes i. Og det ser jo ut som den må sendes innen ti dager... så da får man vel bare anta at dette ikke er fra registrering, når de er så sene til å sende ut

Noen om har mottatt retur-konvolutt?

alexo89

Snakket med apple, det har skjedd en feil med utsendelsene av disse retur pakkene. De kommer snart sa dem. og fristen for å sende inn osm er 10 dager er utvidet pga feilen.

kun europa er berørt

gulicious

hvis det har seg sånn ar de ikke vil fikse på nanoen. sender de den da tilbake kostnastfritt hjem igjen?

alexo89

Fikk retur pose idag :)

mskedsmo

Noen som har fått nano tilbake?

alexo89

Min er på vei tilbake :) 6 generasjon. Altså den nyeste :)

mskedsmo

Min har stått på "pending" siden 22 desember. Vet du at du får den nyeste?

alexo89

Sjekket serienummeret på den jeg får i retur. Det er den nyeste ;)

mskedsmo

Ok. Da er det bare å håpe på det samme :)

ipodtouchfever

Gjør det noe om skjermen er ødelagt? Eller det går bare ann å se en del av skjermen

alexo89

Trur produktet må våre inntakt... Men ring og spør du ;)

Apple247

Hvordan skjekker man serienummeret på iPoden man får i retur?

alexo89

Nyhet: Snakket med apple idag. de sier at sporing nr ikke fungerer og at ipodene er send med vanlig post.
Forsinkelse kommer av at de har sendt ut ca 15 000 erstatnings ipoder.

For å sjekke serie nummer gå på denne linken: https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Apple247

Hvis jeg leste rett, så endret Apple mening og begynte å gi ut 6. Gen den 17 desember. Jeg registerte min i november, fikk 6. Gen, så alle som fikk beskjed om at iPoden ble sendt ut etter dette, burde få 6. Gen :D

Apple247

Fikk igjen min iPod i dag! 6. Gen, men dessverre uten usb-kabel eller ørepropper :D

alexo89

Min kom idag også. 8 GB :D 6g.

også uten kabler eller noe.

Embalasje og kabler koster mye. når 15 000 enheter skal gies ut.

TurboNils

Sendte inn forespørsel om bytting den 21. november, men har enda ikke fått returembalasje i posten! Står under Repair Status at returembalasje ble sendt 27. desember.

What to do? Andre som ikke har fått returembalasjen?

gholstj

Jeg fikk e-post med info at erstatningsprodukt ble sendt 12.januar. Har ikke mottatt noe enda. Fikk et 10-sifret sporingsnummer i e-posten som jeg ennå ikke har fått godkjent hos DHL, UPS eller TNT. Noen som vet hvem Apple bruker på å sende disse pakkene?

TurboNils

Sendte inn forespørsel om bytting den 21. november, men har enda ikke fått returembalasje i posten! Står under Repair Status at returembalasje ble sendt 27. desember.

What to do? Andre som ikke har fått returembalasjen?

Der fikk jeg endelig returembalasjen i posten, vel 2 måneder etter forespørsel. De har vel bare hatt stor pågang.. ;)

jimjoarjanssen

@gholstj: jeg har også akkurat fått et 10-sifret sporingsnummer, men får heller ikke sporet den noe sted. Fikk du den til slutt i ordinær post? Det står også i mailen jeg fikk: "Spesifikk sporingsinformasjon kan være utilgjengelig for denne forsendelsen". Så jeg gjetter vel egentlig på postverket...

gholstj

Den ble sendt som vanlig pakkepost via Posten.

rrragnhild

Hei! har fått pakken fra apple nå, og lurer på hvordan jeg sender den tilbake, og hva som skal ligge i pakken? kom jo så masse papirer, uten noe spesiell info om hvordan jeg sender den tilbake? ikke som jeg finner hvertfall :-P kommer det en bil og henter den hos meg?

jimjoarjanssen

Jeg beholdt ett ark selv. Ett av de som var en slags kvittering på at den var sendt fra meg til Apple. Og ja, det kom en mann og hentet den etter jeg hadde registrert hos UPS(?) etter retningslinjene i det som fulgte med. De andre arkene teipet jeg forran på pakken. Brukte bare den plastlomma som var brukt på pakka jeg fikk.

Carrera

Helt tilfeldig fant jeg min gamle ipod nano, og har nå registrert meg hos apple.
Fikk mail, og ser nå at det er sendt en retur pakke.

Altså ser det ut som de fortsatt driver å bytter ut disse, DET er ikke værst synes jeg !