Hop Drop er fargerikt, gøy og gratis

Hop DropDet finnes relativt mange spill som dreier seg om å knuse fargerike bobler som faller ned fra toppen alla Tetris.

Dessverre er ikke alle like gode, men Hop Drop er et hederlig unntak og her får vi både fargerik og morsom grafikk og innovativt «gameplay». I tillegg er det helt gratis på både iPhone, iPad og iPod touch.

Hop Drop er utviklet av StormFrog og første gang vi spilte spillet minnet det oss om noe. Vi greide ikke helt å plassere det, men etter et par runder skjønte vi at det var supersuksessen Tiny Wings.

Det er ikke «gameplayet» som ligner på Tiny Wings, men grafikk, farger og stemningen i spillet som er sterkt inspirert av spillet med den lille vingeløse fuglen. I Hop Drop skal du ikke hjelpe en fugl å fly, men knuse fargerike kasser som faller ned fra toppen av skjermen. Spillet er ikke ulikt Tetris, Bubble Trouble og et hav av lignende spill.

Hopdrop Hopdrop

Boksene kommer fallende ned i forskjellige farger og tre bokser siden av hverandre kan knuses ved å trykke på dem. Det er selvsagt om å gjøre å ikke fylle skjermen med bokser og holde ut lengst mulig. Underveis har du en rekke oppgaver og mål du må nå - f.eks. knus 20 bokser på en gang. Når du målene får du ekstra verktøy som bomber, lyn osv. som fjerner mange bokser på en gang når du virkelig trenger det.

Hopdrop Hopdrop

Vil ble raskt avhengig av dette spillet og selv om det er litt tregt til å begynne med, blir det veldig vanskelig så fort du stiger i nivåene. Utviklerene har heldigvis gjort det enkelt å komme seg raskt videre når du har fått teken på spillet - ryst på telefonen og det detter bokser mye raskere enn vanlig.

Hop Drop støtter Game Center og er gratis i App Store i en begrenset periode.

shakerz

Dette var faktisk ganske så gøy! Har sikkert spilt 1 time i dag :p