Vanskelig moro med Bike Baron

Bike BaronSom iOS-brukere har vi lenge vært bortskjemt med gode spill som Angry Birds, Cut The Rope, Tiny Wings og mange andre. Felles for de store spillhittene er at de som regel er billige, enkle å spille over kort tid og svært vanedannende.

Spillet «Bike Baron» har alt av dette og liker du de overnevnte spillene er dette nok noe for deg.

Forventningen til Bike Baron var relativt stor da vi leste at spillet var utivklet av de samme folkene bak spillene Minigore, Death Rally og Aqua Globs. Bike Baron er et spill som er lagt opp på samme måte som Angry Birds og Cut The Rope.

Du styrer en liten «baron» på en motorsykkel som skal kjøre gjennom en rekke hindre på en løype. Du kan gi gass samt legge vekten forover eller bakover på syklen for å styre denne. I løpet av løypa må du også samle «gullpenger».

Samler du alle gullpengene, kommer raskt i mål og ikke kræsjer får du totalt tre stjerner. For å komme videre til flere brett må du samle så mange stjerner som mulig og som du sikkert da også kjenner igjen fra Angry Birds kan du prøve brettene flere ganger inntil du klarer dem.

Bike Baron

Spillet har en vanskelighetsgrad som stiger kraftig. De første brettene er barnemat, men etterhvert blir det veldig vanskelig og vi har måtte prøve mange ganger for å greie å bare få en stjerne på flere av brettene. Det er til tider veldig vanskelig, men samtidig veldig morsomt. Du MÅ jo bare klare neste brett!

Totalt finnes det 44 forskjellige brett, men du kan lage dine egne brett i en innebygd kartredigerer. Disse kan du deretter dele med omverden. Du har også muligheten til å laste ned brett som andre har bygget og denne funksjonen utvider spillet til det uendelig.

Bike Baron

Prisen er kun NOK 7,- og for en så lav pris er dette billig, langvarig og til tider frustrerende moro. Vi liker!

Bike Baron

Bike Baron koster NOK 7,- i App Store og er en universell applikasjon til både iPhone og iPad. For 7 kroner er dette mye gøy

hen9ng

Dette er bare genialt! Anbefales på det varmeste:)

Nafoni

Har hart dette spillet i noen uker selv. Fantastisk bra spill!

oyvind0902

Helt enig, prøver å få venner til å spille det og :P

lasarus84

Kjøpte dette og likte det godt, men det er noe jeg ikke forstår:

Må en klare alle tre stjernene i samme løp, eller kan en f.eks. ta stjernene i et, og bestetid i et annet. Noen ganger måtte jeg bruke stjerne for å låse opp neste brett, selv om jeg klarte alle tre stjernene i samme løp.

JasKo

DU kan ta de stjernene uavhengig av hverandre.