Halfbrick fortsetter suksessen med Fruit Ninja

Halfbrick fortsetter suksessen med Fruit NinjaDe aller fleste som eier en iOS-enhet har kjennskap til det vanedannede spillet Fruit Ninja. Siden spillet ble utgitt i fjor, har utviklerne i Halfbrick kommet stadig med oppdateringer. Den siste innebærte blant annet støtte for Apples Game Center, samt trådløs flerspillerstøtte. Men denne gang har de derimot kommet med en helt ny etterkommer til deres suksess-spill.

Halfbrick fortsetter suksessen med Fruit Ninja

Halbrick har inngått et samarbeid med Dreamworks om en krysning av Fruit Ninja og den snart kinoaktuelle filmen «Puss in Boots». De gjør med andre ord slik som Rovio gjorde da de krysset Angry Birds med animasjonsfilmen Rio, og inngår et samarbeid med et filmselskap i forbindelse en filmlansering.

Halfbrick

«Fruit Ninja: Puss in Boots», som spillet nå heter, følger den samme formelen slik som fjorårets spill. Bortsett fra en ny modus, «Bandito Mode», er det lite nytt etterkommeren har å komme med. Den mye modusen går ut på at du får forskjellige oppdrag, slik som «Slice 15 strawberries», «Slice 15 passion fruits» o.l. Det skal også sies at spillet kommer med nye omgivelser og brett, og er derfor i kombinasjon med Bandito Mode grunn nok til å investere denne gangen også.

Halfbrick

For 7,– for du timevis med moro, og falte fjorårets Fruit Ninja i god smak, har du heller ingen grunn til å la være å gå til innkjøp av etterkommeren. For du kjenner Fruit Ninja – lett tilgjengelig moro, samt ekstremt avhengighetsskapende!

Halfbrick

Spillet koster NOK 7,- i App Store.

Snobb

Dette skal kjøpes :-D