Box.net tilbyr 50GB gratis lagringsplass for iOS-brukere

Box.net tilbyr 50GB gratis lagringsplass for iOS-brukereBox.net er en av flere nettlagringstjenester, akkurat som Dropbox og iCloud.

En oppdatering ble nylig sluppet til deres applikasjon for å legge til støtte for iOS 5 og trådløs AirPlay-funksjonalitet; og laster du ned eller oppdaterer applikasjonen, vil du også få 50GB gratis lagringsplass! Bare husk å gjøre det før 2. desember.

Size matters: Get a FREE 50 GB lifetime account for file storage and sharing through Dec. 2, 2011. To get your automatic upgrade, download the Box app on your iPhone or iPad and register or sign in to your account – it’s that easy. Box provides simple, secure sharing from anywhere – letting you easily store files online, send big files fast, access content on-the-go, and collaborate with others.

Box for iOS lar deg:

  • Åpne filer direkte på din iPhone eller iPad
  • Dele filer enkelt med en link
  • Laste opp bilder til Box-brukeren din fra iPhone
  • Åpne filer i andre applikasjoner som er installert på din enhet (Pages, OpenOffice, VLC etc.)
  • Sikre innhold med kryptering, en firesifret kode og automatisk utlogging når applikasjonen er lukket
  • Vis filer fra Box på en TV, LCD-skjerm eller projektor via AV-ut (kun iPad og iPhone 4S); steam innhold trådløst ved hjelp av AirPlay (kun iPad 2 og iPhone 4S)
  • Skriv ut trådløst ved hjelp av AirPrint-aktiverte skrivere (kun iPader)

Box tilbyr ikke like god funksjonalitet for enkelte, som for eksempel Dropbox kan gjøre, men et tilbud på 50GB gratis lagringsplass er definitivt noe du ikke vil gå glipp av. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Box' kostnadsfrie applikasjon og opprette en bruker, og du har 50GB gratis lagringsplass.

Tjenesten fungerer selvsagt også via nettleseren, slik at du kan bruke den på en PC/Mac også.

Via TiPb

Macca

Takk for denne nyheten! Har nesten sluttet å bruke Box.net da jeg synes DropBox har fungert på en mer elegant måte, men dette endrer jo alt…

petterandreas

FTW

_Spiff_

fungerer det likt som dropbox? at alt synkroniseres mellom enheter uten noe stress?

Nafoni

Etter det jeg har fortstått, ja. Største forskjellen er nok at Dropbox er integrert i flere programmer enn Box.

Cybbe

Problemet med gratis-versjonen av Box.net, forut at jeg ikke tror den er integrert med desktopen din (dog det finnes programmer for slik sync), er at maks filstørrelse er 100 MB. Dette er for begrensende for meg.

I tillegg har jeg klart å skaffe meg en Dropbox-konto med 19.9 GB gratis, så det holder til mitt bruk. _Alt_ på maskinen min er uansett backet up via Crashplan.

Tula

Jeg har lastet denne ned, både på iphone, ipad og mac.
Den virket helt ok, men det virker ikke som jeg kan laste opp fra ipaden.
Stemmer dette? I såfall anser jeg den for å være temmelig ubrukelig sammenliknet med Dropbox...

Tarkus

@Spiff:
Nei, Box syncer ikke i det hele tatt - du må oppgradere til business- eller enterprise-utgaven for at den skal gjøre det.

http://www.box.net/services/box_sync_for_mac

Og du gjetter det sikkert: det koster :)

Men Box kan brukes som en enkel online backup likevel.

Macca

Ja, ser nå at det fortsatt er en begrensning på 100 MB pr fil, selv med 50 GB lagringsplass… Det var jo relativt skuffende… :-(