iPhone 4S i deler

iPhone 4S i deler

Lenge før vi får en iPhone 4S i hendene har allerede våre venner i iFixit demontert og dokumentert hver eneste del i sin. Ikke overraskende er iPhone 4S relativt lik CDMA-versjonen av iPhone 4S som ble sluppet tidligere i år.

Nettstedet iFixit har som vane å demontere alle Apple-produkter og iPhone 4S er selvsagt ikke et unntak. Telefonen er demontert og dokumentert slik bare iFixit klarer.

Innsiden av iPhone 4S gir oss svar på et par ubesvarte spørsmål hva gjelder Apples nyeste telefon - deriblant mengden på minne i A5-prosessoren. Ifølge iFixit og Anandtech har iPhone 4S 512MB innebygd RAM. Det samme som iPad 2. Videre antas det at prosessoren kjøres på 800MHz, fremfor 1GHz som på iPad 2.

iPhone 4S i deler

Demonterer avslører også at Apple har byttet ut en rekke sentrale deler og at iPhone 4S er relativt lik CDMA-versjonen av iPhone 4 som ble lansert tidligere i år. Apple har kastet ut Infinion-modemet til fordel for Qualcomm MDM6610 som håndterer både CDMA og GSM-oppkoblinger. Det er også verdt å merke seg at Apple nå benytter Pentalobe-skruer i alle iPhone 4S for å gjøre det vanskeligere å skru opp for oss dødelige.

Les mer og se hele demonteringen dokumentert hos iFixit.

Tags:

Jamarakka

En liten skriveleif der, tror jeg. Det står "iPhone 4S som ble sluppet tidligere i år". Jeg så ingen iPhone 4S tidligere i år, for å si det sånn. ;)

palelnan

_slettet av forfatter_

mags92

Er det noen som vet om det ville vært mulig å erstatte deler som er i iPhone 4 med deler som er i iPhone 4S? Om man f.eks. vil bytte ut kameraet, siden 4S har et bedre? Og hva med den A5 prosessoren? Ville det gått?

Simfo

Tviler veldig sterkt på det der.
Jeg har ingen anelse, men om du er fantastisk flink på slikt kunne du kanskje klart det, men alt er vel sinnsykt smått inni en sånn telefon.

Jeg tror ikke det går...

mags92

Gjorde litt research selv.. Kameraet i iPhone 4 har 26 pins og 32 i iPhone 4S. Skal man bytte prosessor må man bytte hele logicboard.. Men hadde vært kult om det gikk..