De første iPhone 4S-testene er her

De første iPhone 4S-testene er her

I går kveld ble de første iPhone 4S-testene publisert av en rekke forskjellige amerikanske medier. Alt i alt er tilbakemeldingene gode og testene er fornøyd med både hastighetsforbedringer og nytt kamera. Den virtuelle assistenten Siri er den som så langt virkelig overbeviser.

The Verge

The Verge a.k.a This is My Next mener at iPhone 4S er en av de beste mobilene som finnes akkurat nå. De gir pluss for lang batterilevetid, raskere prosessor og et svært imponerende kamera. De synes fortsatt det er synd at glasset på telefonen knuser like lett som iPhone 4. De er også begeistret for Siri og noterer at Apples virtuelle assistent til og med har humor.

Techcrunch

TechCrunch hevder iPhone 4S hastihgetsmessig er overlegen iPhone 4. De omtaler Siri som en «killer funksjon» og nevner at den har forstått stort sett alt man har sagt til den. Kameraet trekkes opp som svært bra og kanskje spesielt videoedelen. Videoen under er tatt med det nye kameraet og bør ses i 1080p. Ganske imponerende.

Wall Street Journal - Walt Mossberg

Wall Street Journals Walt Mossberg har lenge vært på godfot med Steve Jobs og har selvsagt også fått iPhone 4S i hendene tidlig for en omtale. Walt kaller oppgraderingen mindre «dramatisk» enn tidligere iPhone-oppgraderinger og ser ingen grunn for at dagens iPhone 4-eiere skal oppdatere hvis ikke de virkelig trenger Siri.

Macworld.com

Jason Snell i Macworld går gjennom en rekke av Siris funksjoner i videoen under. Ikke alt går like lett med Siri, men alt i alt er Macworld imponert over både telefonen og Siris evne til å forstå hva du mener. Spesielt trekkes fram muligheten for Siri å diktere i alle applikasjoner som har tastatur-input. Ved å trykke på mikrofonknappen vil iPhone 4S skrive det du sier i hvilken som helst app.

Wired

Wired sin anmeldelse trekker igjen fram Siri som den store funksjonen og trekkplasteret. De synes Siri fungerer overraskende bra og sier det er som å ha en egen «ansatt». Telefonen får også pluss for vesentlig forbedret kamera og raskere prosessor. De misliker derimot at designet er likt og sier at Siri har sine begrensninger.

Vi kommer med vår egen omtale av iPhone 4S så fort vi får tak i en telefon.

Tags:

i-Simen

But will it blend?

Trippien

Hehehe. I MacWorld-videoen etter 4m 20s ser vi at Siri ikke klarte å skjønne "iPhone 4S". Det ble til "iPhone 4 ass". Artig at Apple ikke i hvert fall sørget for at merkenavnene blir oppfattet riktig å veldig tydelig amerikansk :)

tendilenz

Syns Siri ser ut til å virke overraskende bra. På engelsk vel og merke.