Så rask er iPhone 4S

Så rask er iPhone 4S

Den største oppgraderinger på iPhone 4S finner vi på innsiden og den største av dem alle er kanskje prosessoren. iPhone 4S har fått Apples A5-prosessor, den samme som sitter i iPad 2. Dette er en to-kjernet prosessor som yter vesentlig mer enn dagens A4-prosessor. Det synes også på de første testene.

iPhone 4S begynner å havne i hendene på en del brukere og dermed dukker også de første testene opp. Så langt ser iPhone 4S ut til å imponere på iOS 5. iPhone 4S har Apples A5-prosessor som har to kjerner på 1GHz hver. Disse ser ut til å være klokket ned til 800MHz da iPad 2 yter noe bedre. Allikevel viser de første testene at iPhone 4S er raskere enn Samsung Galaxy SII som har en prosessor på 1.2GHz.

Nettstedet Anandtech har publisert en rekke grafer som sammenligner hastighetene mellom iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS og en rekke andre Android-telefoner.

iPad 2 har et lite overtak hva gjelder hastighet, men forskjellen mellom iPhone 4 og iPhone 4S er åpenbar og stor. iOS 5 ser også ut til å gjøre underverker for både iPhone 4 og iPhone 3GS da disse slår flere Android-telefoner med vesentlig raskere prosessorer.

Så rask er iPhone 4S

Så rask er iPhone 4S

Så rask er iPhone 4S

På GPU-siden slår A5 og iPhone 4S virkelig fra seg. iPhone 4S vil kunne tilby samme spillbarhet på en rekke krevende spill som iPad 2.

Så rask er iPhone 4S

Via Anandtech

Tags:

Traktor

Hvordan yter 3GS med iOS 5 i forhold til med iOS 4?

glorious

3GS med iOS 5 yter akseptabelt i forhold til iPhone 4. Stort sett det samme som iOS 4, men 3GS'en får kanskje litt flere "hang-ups" innimellom (f. eks. at den henger litt etter at "dra for å åpne" er gjennomført). Men dette er ikke på noen måte mer irriterende enn det var i iOS 4. Du vil ikke merke så stor forskjell. :)