Imponerende live-demonstrasjon av Siri

Som vi har nevnt en rekke ganger, er kanskje det mest imponerende med iPhone 4S ikke selve telefonen, men den personlige assistenten Siri som er integrert med iOS 5 på iPhone 4S. Demonstrasjonen under er fra Stuff.tv og viser hvordan Siri perfekt tolker kommandoer i et bråkete lokale og på engelsk dialekt. Imponerende!

ddybing

Helt utrolig.
Hadde vært så inderlig kult om dette også hadde kommet til iPad :(

dudass

vel, det overbeviset meg til å kjøpe iphone 4s:D

Men kan man bruke siri på en norsk iphone (bestile fra norsk store) og snakke engelsk til den? :)

ØyvindM

Håper dette kommer på norsk om ikke lenge!

admin

@dudass

Sannsynligvis kan du snakke engelsk til Siri fra din norske telefon, men det krever nok at du har satt iOS til å være engelsk.

ddybing

Jeg synes "Voice Control" idag fungerer veldig greit på norsk. Men, det er vel jobben med å lage talegjenkjenning for hvert eneste språk som setter begrensning :-/ For å ikke snakke om at enheten skal svare på samme språk. :-(

åttitre

Hyggelig og beundringsverdig at en av de som står bak Siri er en nordmann. Dag Kittlaus var vel CEO før Siri ble kjøpt opp av Apple?

Om sjølvaste Dag følger med på iPod1 kan han kanskje svare om norsk vil bli tilgjengelig ;)

admin

@åttitre

Det stemmer at Dag Kittlaus var CEO for Siri før de ble kjøpt opp av Apple. Dag står nå oppført med tittelene Director, iOS og Director, iPhone Apps på LinkedIn.

Jeg tipper at norsk kommer før eller senere - spesielt med tanke på at Nuance nå også støtter norsk språk. Siri bruker Nuance for talegjenkjennelse.

åttitre

@admin: Det virker lovende hvertfall.

Kanskje han vil være med på en Ping, eller ordne et intervju? :)