Facebook klar for iPad

Facebook for iPad

Etter lang ventetid har Facebook endelig sluppet Facebook 4.0 - en universal iOS-applikasjon som er tilpasset både iPhone og iPad. Applikasjonen oppleves som helt ny på iPhone og på iPad er Facebook blitt vesentlig mer brukervennlig.

Facebook har lenge vært uten en egen offisiell iPad-applikasjon og i kjølvannet av mangelen har det dukket opp en rekke alternativer - halvgode sådan. Nøyaktig hva årsaken til ventetiden har vært er usikkert, men utvikleren av applikasjonen sluttet nylig hos Facebook i protest grunnet manglende lansering.

I dag offentliggjorde Facebook endelig sin offisielle iPad-applikasjon og vi kan raskt konkludere med at det var verdt ventetiden. Applikasjonen gjør Facebook veldig iPad-vennlig og nå er jeg redd for hvor mange timer jeg kommer til å kaste bort på å titte gjennom bildealbum.

Facebook klar for iPad

Applikasjonen gjør det nemlig utrolig enkelt og flott å bla seg gjennom albumer lagt ut av dine venner. Du blar enkelt og greit med fingeren som ellers på iPaden og bildene vises i full kvalitet og dekker hele iPadens skjerm. En god opplevelse!

Facebook på iPad har lånt et par elementer fra Twitter og operer med «vinduer» som sendes fram og tilbake. På den venstre siden av applikasjonen har du alltid tilgang til «news feed», beskjer, venner og dine favoritt sider. Applikasjonen introduserer også en kartoversikt som viser hvor dine venner har «sjekket inn» i løpet av det siste døgnet.

Facebook klar for iPad

Facebook for iPad er tilgjengelig i App Store som en universal applikasjon - dvs. det er den samme applikasjonen for iPhone og iPad. iPhone-utgaven har også fått en rekke av de samme oppdateringene som vi nå ser i iPad-utgaven.

Tags:

Wavelength

Jaggu på tide!

Men utrolig bra laget!

TheRealChristoffer

Sykt bra lage! Denne blir jeg å bruke framfor nettsiden

TheRealChristoffer

Iphonemharvfått samme grensesnitt også

andycap85

Lastet ned nye versjon av Facebook appen på iPhonen, men har et problem med at den bare står å loader og loader, men kommer ikke på. snurrer et sånt hjul under facebook.
Andre med samme problem? eller noen som vet hva det kan være?:P

joakimulseth

Har akkurat samme problem "andycap85"

Jeg savner også støtte for chat på iPad. Bruker messenger appen fra Amerikanske App Store på iPhonen, hadde vært fint med en app som gjør alt

andycap85

Må være en bug i den siste oppdateringen.
Jeg fikk det til å virke, ved å slette appen, og laste den ned på nytt:)

det hjalp vist nå..

Mvh Andy

TheRealChristoffer

Chat var sugent så bøor nokk beejive vidre der ja men ellers fonrøyd. Håper bare push blir bedre

Wavelength

Synes faktisk den versjonen som var skjult i 3.4 var mindre buggy enn denne.

sinatra

Etter oppdatering ville FB ikke starte. Gjorde som andycap85. Slettet programmet og installerte på nytt.

Førsteinntrykket på iPhone er "helt greit". Har ikke prøvd noen nye funksjoner enda.

John Eivind

Flott app!

Jeg får litt lyst på samme appen til Mac-en. Flere som kunne tenkt seg det?
Tenker litt sånn som Reeder, som funker like bra (og veldig bra) på Mac, som iPhone og iPad.

Stheen

Ganske buggy og laggy!

-Even

Steike så fin den var! Funka fjell, vanvittig lett å bruke og har tilogmed funksjonell gruppevisning!

Merete Aasgaard

Finner ikke ut hvordan chat fungerer på den nye facebook for ipad.

KBiPhone

Landskapmodus...så får du chat!

Kroken

Synes appen virker veldig bra, men når jeg går inn på mine egne venner, og scroller nedover, crasher appen, og må gjenstartes.... skjer hver gang. Noen andre som har dette problemet??

Går jeg på venners venner, fungerer scrollingen fint.

kleffa

Min app crasher også når jeg går inne på venner.. Klarer ikke finne ut hvorfor. Skal gjennoprette i dag og legge inn ios5, så får vi se om det hjelper.

Sir.Bjerkis

Ja.. Etter jeg gjorde dette frøs hele greia.. Får bare frem et eple jeg nå.. Har holdt inne av/på og hjem knappen inne, den restarter men bare frem til eple.. Ladet den helt ut og satt den opp mot pc'n ,men null liv.. Hjelp...? IPhone 4) padde gikk det bra med.