iPhone 4S kommer endelig med 64 GB?

iPhone 4S kommer endelig med 64 GBHelt siden iPhone først ble lansert i 2007, har den aldri oversteget 32 GB kapasitet. Selv om 32 GB er ganske mye i seg selv, er det alltids noen som har bruk for det dobbelte – spesielt med tanke på at iPod touch allerede kan fås med 64 GB lagringskapasitet.

Nå som det er duket for en ny iPhone-lansering i morgen, har det den siste tiden gått mange rykter om hvordan den neste iPhone blir. Blant annet er det sterke rykter rundt både en minimal oppgradert iPhone 4S og en helt ny iPhone 5. Ryktene har tidligere gått ut ifra at iPhone 4S skulle bare komme i 8 GB kapasitet, og at lagring av filer heller skulle overlates til den kommende skylagringstjenesten iCloud. Men de aller ferskeste ryktene sier derimot noe annet.

Før en nylansering av iPhone er det alltid interessant å se hva de internasjonale teleoperatørene tilbyr av telefoner. For her kan det nemlig være avsløringer å finne. Blant annet har nettbutikken til den tyske teleoperatøren Vodafone listet opp en ny iPhone 4S med henholdsvis 16, 32 og 64 GB lagringskapasitet, i både hvit og svart farge.

Om dette faktisk stemmer, gjenstår å se i morgen. For ventetiden på neste iPhone har ikke akkurat vært kort, tatt i betraktning at iPhone 4 ble lansert for 466 dager siden.

Kilder: MacRumors

turimblar

Tror dessverre det ikke kommer noen iPhone 5 imorgen, men håper jeg tar feil.

Tviler på at jeg vil bruke penger på en noe oppgradert telefon. Synes min iPhone 4 er både kjapp og bra fortsatt.

Traktor

Dersom dette ikke blir en stor oppdatering, tror jeg jeg klarer meg fint med 3GSen. Føler ikke iPhone 4 var noen kjempeoppdatering heller. Og dersom iOS funker på 3G S også, ser jeg i hvert fall ingen grunn til å kjøpe ny.

lamoy

Traktor, jeg syns iPhone 3GS til iPhone 4 var et sjumilsteg.

- Myyye kjappere og mer responsiv.
- Skjermene kan ikke sammenlignes, å f.eks lese liten tekst på 4ern er behagelig.
- Kameraet fikk et skikkelig løft (HD video, feks)
- Jeg syns den ligger mye bedre i hånden
....etc...etc

Om morgendagens iPhone har samme formfaktor er helt ok for meg, bedre teknologi på innsiden blir det jo uansett. Og hadde jo vært fett med Liquid Metal, da.

trondrm

Jeg tror det bare kommer en ny iPhone i dag, en inkrementell oppgradering av iPhone 4 som vil hete iPhone 4S. Ryktene om tilgang på 64GB styrker det. Jeg tror Apple venter med neste storoppgradering til de har 4G støtte, sannsynligvis neste år og da kommer iPhone 5.

Jeg tror da på en iPhone 4S med ny cpu, bedre kamera og 1GB RAM. Den ventede stemmestyringen vil da fungere kun på 4S pga. cpukrav.

Hva da med billigtelefonen? De har jo allerede en! iPhone 3GS selges jo i USA for $49. Kanskje de velger å la dagens iPhone 4, eller en nedgradert iPhone 4 ta den plassen.

Har jeg rett i mine antagelser blir det neppe noen iPhone 4S på meg. Men heller en Android da jeg er drittlei iPhone 4 designet som gjør at jeg må behandle telefonen som glass og pakke den inn i all verdens caser og omslag.

Men jeg håper at jeg tar feil!

iSondre

Håper Apple selv har lagt ut ryktene om at det bare kommer en 4S (billigere iPhone 4) for å få opp hypen, så lanseres både 4S og 5 i dag.