Countre Jour er et vakkert spill

Countre Jour er et vakert spillChillingo har hatt enorm suksess med Cut the Rope, og denne gang har de ambisjoner om nok en gang å erobre App Store med deres nye tittel «Contre Jour». Contre Jour er et puslespill som kombinerer fantastisk grafikkdesign og nydelig musikk.

Spillet fortjener å bli utropt som ett av App Stores vakreste spill (blant annet «World of Goo» og «Superbrothers: Sword & Sworcery EP» fortjener også denne tittelen), og har en spillopplevelse som minner mye om Cut the Rope – noe som ikke er så veldig overraskende mtp. at det er samme utvikleren.

Contre Jour

Contre Jour

Du befinner deg i en mørk og dyster verden, hvor ditt oppdrag er å hjelpe den lille, mørke skapningen Petit (som for så vidt betyr «liten» på fransk) til å flytte seg til mål – altså et spill hvor du skal komme deg fra A til B. Underveis møter du på diverse hindringer som du skal prøve å unngå.

Contre Jour

Grafikkmessig har spillet store likheter med World of Goo, og det hele oppleves som slående vakkert. Anbefales virkelig på det varmeste! Contre Jour finnes både for iPhone og iPad, med en prislapp på henholdsvis 7,– og 21,–.

iPhone-versjonen finner du her og iPad-versjonen her.

keiserjohn

Det staves Contre.