Produksjonen av iPhone 5 skal ha begynt

iPhone 5

Begge fabrikkene Foxconn og Pegatron skal ifølge en japansk teknologiblogg ha påbegynt produksjonen av iPhone 5.

Den japanske bloggen Macotakara har i en uttalelse sagt at Apples underleverandører Foxconn og Pegatron nå har startet den fulle produksjonen av den siste utgaven av iPhone.

Ifølge japanerne blir ikke telefonene pakket ned i den samme fabrikken og skal ikke ha iOS 5 ferdiginstallert. Dette kan bety av iOS 5 fremdeles ikke er klar til lansering, og at man må selv installere oppdateringen til versjon 5 etter kjøp og aktivering.

Det har kommet mange rykter om når iPhone 5 skal dukke opp i det siste, blant annet at det forventes en lansering nå i slutten av måneden - eventuelt begynnelsen av oktober. Den tyske mobiloperatøren Deutsche Telekom begynt i går å ta imot forhåndsbestillinger på neste iPhone uten å gi noen spesifikke detaljer eller datoer.

ddybing

Dumt hvis ikke iOS 5 blir levert samtidig med iOS 5. Men på den andre siden så viser det jo folk at man ikke MÅ ha iPhone 5 for å kunne kjøe iOS 5, noe jeg synes Apple gjør det litt vanskelig å forstå for enkelte.

nightking

Den må jo ha noen nye ting, som iphone 4 ikke har. ellers er det ikke mange som gidder å kjøpe iphone 5, hvis man har iphone 4 allerede. Ett bedre kamera å noe raskere er liksom for kjedelig for å kjøpe ny tlf til mange tusen kr.

ddybing

Ja, selvsagt må den ha forbedringer og muligens også nye funksjoner etc.
Det jeg tenkte på var at Apple sier ofte ting som "Med nye iPhone 3Gs kan du endelig sende MMS" og sier sjeldent at det fungerer også på eldre enheter, i dette tilfellet iPhone 3G.

Paknive

Som ekte Apple-fanboys må dere jo bare bøye dere i støvet og lovprise alle Apple produkter, hva det enn er som måtte komme fra de. De største selvfølgeligheter blåses jo opp i skyene, og husk, "This changes everything, again" LITT tynnslitt den frasen der etterhvert kanskje....

ddybing

Joa, bøyer meg gjerne for deres fantastiske produkter.