Sprinkle: Water splashing fire fighting fun!

SprinkleSprinkle er et enkelt spill med et enkelt konsept. Handlingen foregår i en søt verden, med søte små vesener.

Den ellers så fredelige planeten din blir plutselig utsatt for flammende meteorregn. Du er brannmann, og må slukke brannene før hus eller befolkning blir tatt av flammene.

Spillet fungerer slik at du stiller inn høyde og vinkel, før du trykker på en knapp for å spyle vann. Vannet er en begrenset gode, og du får mer poeng jo mindre du bruker under slukkingen. På de første brettene er brannslukkingen enkel, og som oftest gjelder det bare å spyle direkte på flammen for å slukke den. Etter hvert som spillet avanserer må du bruke omgivelsene til din fordel. Steinblokker og isblokker flyttes med vannstrålen, og du må spyle rett sted til rett tid.

Sprinkle

Det er mye som taler til spillets fordel. Grafikken er fin. Vannet ser så ekte og delikat ut at du vil drikke det. Musikken er koselig. Likevel er det noe som ikke helt når opp, og spillet klarer ikke helt å fenge hele veien. Små ting som at steinblokker og isblokker ser ut til å ha nøyaktig samme egenskaper bortsett fra utseendet og vindmøller som er satt opp kun for å være hindringer, uten å kunne brukes til noen fordel, forsterker følelsen av at utviklerne ikke har vist spillet nok omtanke.

Du betaler 7 kroner for spillet, men det du får er vel nærmest å se på som en demoversjon. Etter å ha spilt igjennom to verdener, på totalt 22 brett, må du ut med ytterligere 7 kroner for hver av de neste to verdenene. Alternativet er å oppnå full score på alle brettene i foregående verden.

Sprinkle

Tags:

MSg

Jeg slettet en så og si identisk tråd men lar denne stå inntil videre.

@MSg, var noen problemer med innsending av artikkel for noen dager siden, sendt beskjed til webmaster om det. Det har kanskje gjort at artikkelen har kommet inn flere ganger. (Når den ble lagt ut tidligere i dag hadde den publiseringsdato 30/08 - dagen jeg sendte inn artikkel. Nå har den publiseringsdato 01/09, så er kanskje en "ny" versjon som er publisert.)

Beklager hvis jeg lager krøll :)