Battlefield 3 kommer til iOS

Battlefield iOS

Akkurat som Electronic Arts gjorde med «Battlefield 2: Bad Company», vil de også bringe Battlefield 3 til iOS. Spillet skal ha fått navnet «Battlefield 3: Aftershock», og ventes sluppet rundt lanseringsdagen for PC- og konsollversjonen den 28. oktober.

I Battlefield 3: Aftershock vil vi muligens ikke få noe vanlig enspiller-campaign. Nettstedet Pockett.net har fått en forhåndstitt på spillet, og nevner bare at det vil inneholde en modus der du kjemper mot bølger av fiender og kan oppgradere våpen og utstyr, mye likt zombie-modus i Call Of Duty. Dette er hva vi vet angående enspillerdelen foreløpig, men Aftershock vil naturligvis også inneholde online flerspiller.

Flerspillerdelen i Aftershock vil inneholde konkurrerende modus som deathmatch og team-deathmatch, og muligens flere. Det nevnes ikke noe om hvor mange spillere som kan spille i hver kamp. Forhåpentligvis vil vi også kunne se samarbeidsmodus som fungerer på samme måte som enspillerdelen. Det er EAs nye mobile spillnettverk, Origin, som vil brukes.

Battlefield

(Bilde: battlefield-company.de)

Utvikleren har forklart at de har gått gjennom forgjengeren nøye for å finne ut hva som kunne forbedres til oppfølgeren. Her skal grafikk og kontroller være hovedfokuset.

EA sier også at de vil slippe nedlastbart innhold til spillet, som da vil kunne kjøpes via in-app kjøp. Det er foreløpig ukjent hva dette vil bringe.

En tysk nettside har fått tak i en video av spillet i aksjon. Hopp til 2:15 i videoen hvis du bare vil se video av iOS-versjonen.

Spillet er fremdeles i utviklingsfasen, og mye kan fortsatt bli endret og lagt til i utviklingen. «Battlefield 3: Aftershock» vil etter all sannsynlighet få både en iPad- og en iPhone-versjon.

Wavelength

1.persons skytespill funker bare ikke på touchskjerm. Har flere til iPad, blir lei etter noen timer.

Joachimst

Kommer Battlefield til OSX da?

Nafoni

Nei. Det er i hvert fall ikke annonsert ennå.