Rage og Rage HD gratis for en uke

Utviklerne bak Rage, Id Software, kjørte på med en kampanje hvor målet var å nå 100 000 «likes». Dette klarte de med god margin, og feirer det hele med å dele ut Rage og Rage HD gratis i en uke! Spillene finner du gratis i App Store fra og med i dag, og kampanjen varer til og med 24. august.

Rage for iOS er et førstepersonsskytespill, som har fått spesielt mye skryt for den grafiske delen. Grafikken skal sies å være blant det ypperste man finner på en iOS-enhet. Ellers er det et spill som i utgangspunktet er for konsoller, med samme tittel. Men utviklerne bak spillet har lagd egne iOS-versjoner, som også fungerer helt ypperlig.

Rage

Rage

Rage

Både Rage og Rage HD er universelle apps, men forskjellen ligger i at HD-versjonen er optimalisert for iPhone 4 og siste generasjons iPod touch. Sistnevnte versjon er derfor mer detaljert på grafikksiden, men ellers er det ett og samme spill.

Spillet finnes gratis i App Store.

MBP79

Man får ikke RAGE i Norsk App Store!
Burde kanskje vært nevnt.

mjselvig

Egentlig skjønner jeg nesten ikke hvorfor dere skriver om dette i det hele tatt, men i tillegg skriver dere at det er tilgjengelig i App Store, når det alledeles ikke er tilgjengelig i Norge. Som kommentaren over sier, så burde dette kanskje vært verdt å nevne!

Nå skal ikke jeg spille dette selv, men er jo en del som leser her som har laget seg en amerikansk iTunes-konto i tillegg, da. Greit for gratisprogrammer osv.

KlodrikMcKr

Digg med "me.com" konto som jeg fikk under iOS 5 beta 2 :)
Det er en amerikansk iTunes konto :)Men kan ikke bli brukt med iCloud :( Enda

Theblizzard

Kasta akkurat bort 15 minutter på å lete etter spillet i Appstore, for så å finne ut at det bare gjelder de med amerikansk Itunes konto...get a grip! :)

KBiPhone

Syns det er flott at det kommer artikler om apps i US store, det jeg ikke skjønner er at folk ikke har US konto. Ellers skal det sies at spillet er helt rått, dog best på iPad selvfølgelig. :)

TheRealChristoffer

Ja, er bra det kommer us apps men det burde skrives i artikkelen at den kun er tilgjengelig i us store. Helt på trynet at det står den er tilgjengelig gratis når den ikke er det i norge. Håper mod endrer artikkelen så det kommer fram at dette kun gjelder us store

saks

Helt enig. Dette burde inn i forumreglene. Artikler som omhandler ting som ikke er tilgjengelig for helt vanlige iPhones bør merkes i overskriften. Feks (Cydia) og (US). Ser at det ble gjort på en post siste uken, der stod det Cydia i parantes i overskriften, meget bra. :-)